Beauty : Съвети & тенденции29 НОЕМВРИ 2019

Бюти тенденциите, които очакваме да видим през 2020

Какво ни очаква на бюти сцената през 2020?

Ако до сега не се нагледахте на обемни и силно подчертани вежди, познайте – пак ще са на мода.

Посрещаме новата година след месец, а вече виждаме промяната в бюти тенденциите. Все по-често се срещат интересните гримове с по-малко контур, но с по-креативен очен макияж… а това е само началото.

Кои ще бъдат водещите трендове в грима и маникюра, разберете по-долу:

Сбогом, контуриране

Ерата на грим в стила на Ким Кардашиян приключва – от новата година ще се фокусираме главно върху ружа, който имитира естественото изчервяване и като цяло отново ще се стремим да постигнем ефекта грим без грим.

Ако искаме да създадем по-интересна визия, по-скоро ще се насочваме към стробинга, при който се стараем да постигнем мокър ефект със смесица от течни и прахообразни хайлайтъри.

Грим в стил “Еуфория”

Ако все още не сте чували за телевизионния сериал “Еуфория”, то поне със сигурност сте виждали най-малко една визия, вдъхновена от него. Там тинейджърите, около които се развива действието, носят екстравагантен макияж с блясък и много детайли. Друго характерно за визиите им е, че не се ограничават от типичните граници в грима, като например, слагат сенки върху зоната, около очите, вместо само върху клепача.

Неонова очна линия

В настроение като от 60-те ярките акценти в грима ще бъдат много актуални – дори вече започнахме да виждаме много такива макияжи сред визиите на звездите.

Устни в духа на 90те

А ако очният грим ще бъде в стила на 60-те, то устните ще оформяме съобразно тенденциите през 90-те. И по-специфично ще слагаме визуално открояващ се молив за устни, един тон по-тъмен от червилото.

За щастие няма да стигаме до екстремностите, които помним от края на миналото хилядолетие, и няма да уголемяваме така очевидно устните си с помощта на молива, но отново ще се стремим визуално да изменим формата им.

Изчистен маникюр

Всички минималисти да си вдигнат ръцете – ще лакираме ноктите си с възможно най-семпъл маникюр. Визиите с много орнаменти върху тях ще са по-рядко срещани, а превес ще вземе едноцветният маникюр или този с лек акцент.

Вижте няколко идеи от нас как да носите тази тенденция тук: Черно и винено са най-актуалните цветове за зимния маникюр

Големите вежди продължават да са хит

Това е една от тенденциите, която изглежда няма намерение скоро да изчезне. През новата година единственото различно е, че ще се опитаме да правим веждите си по-естествени и да не използваме толкова продукти за целта,а вместо това, ако има нужда ще ги ламинираме.

Новият тренд в грима – сапунени вежди

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции15 ЯНУАРИ 2020

Пролет 2020: Деликатни и елегантни нови цветове за нокти

Всички харесваме класическия маникюр в ярко червено. Но през новия сезон тенденцията ни изкушава да поемем в нова посока!

Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2020

Тестването на много нови продукти - вредно за кожата

И още грешки, които могат да ви състарят

Съвети & тенденции12 ЯНУАРИ 2020

По-красива кожа през новата година с тези 5 съставки в козметиката

Мнението на специалистите за съставките, които всички ще използваме през 2020