Beauty : Съвети & тенденции11 СЕПТЕМВРИ 2015

Безупречен външен вид само за няколко минути

Козметични трикове, които ще ви спестят време

Както винаги затрупани от задачи, времето за гримиране вероятно ви идва в повече.

За щастие има много продукти и хитринки, които ще помогнат да изглеждате свежи и блестящи, без да ви отнемат от времето. Тези трикове са особено подходящи и за моментите, в които преспиваме у някоя приятелка или гадже.

Коректор/хайлайтър

Ако не сте си доспала, не се притеснявайте. Малко хайлайтър с розов оттенък ще накара торбичките под очите да изчезнат. Нанесете го около скулите, в основата на носа, около устните и под веждите, това ще накара лицето ви да светне. Предимството на малкия размер на опаковката е, че няма да заема място в чантата. Така ще ви бъде под ръка за бързи “поправки” през деня.

Сух шампоан

Бюти индустрията мисли за всичко. Сухият шампоан спестява време, удобен е и, впръскан в корените на косата, ще я освежи и ще й придаде чист вид. Перфектно средство за моментите, когато косата ви изглежда сякаш се нуждае от измиване, а пък ситуацията не ви позволява да вземете душ.

Бяла очна линия

Нещо като незабавно събуждане за уморените ти очи. Ако нанесете малко бяла очна линия във вътрешните ъгли на очите, ще ги “отворите” и осветите, сякаш сте добре отпочинала и свежа.

Тониращ хидратант

Заменете фон дьо тена с тониращ хидратант със защитен фактор, за да овлажните кожата, да прикриете несъвършенствата и да се защитите от слънчевите лъчи. Бързо и лесно, всичко в един продукт. Тониращите кремове са доста по-лесни за нанасяне от повечето фон дьо тени, а ако така или иначе използвате слънцезащитен продукт, това ще ви спести няколко стъпки от разкрасяването на лицето. Същото удобство представляват и BB и CC кремовете.

Грим всичко в едно

Сещате ли се само колко време отнема поставянето на руж, продукт за устните, продукт за очите? Често сте толкова забързана, че това си е наистина много ценно време. Ако все пак държите да имате всичко на лицето си, инвестирайте в продукт, който е всичко това в едно. Тези стикчета се нанасят с пръсти и се ползват вместо руж, база и сенки за очи, хайлайтър/бронзатор и дори като цвят на устните.

Кърпички за премахване на грим

Знаем правилото – никога не си лягай с грима. Но има вечери, в които сме толкова изморени след тежкия ден, че по-скоро ще паднем в леглото, без да се замислим дали сме гримирани или не. В този случай ни спасяват мокрите кърпички за отстраняване на грим. А някои дори действат като ексфолианти, което ще спести още време от ритуалите за красота.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции16 ФЕВРУАРИ 2020

Магдалена Фраковяк и нейните правила за красива кожа

На 30, тя няма нито една линия по лицето си

Съвети & тенденции13 ФЕВРУАРИ 2020

10 идеи за минималистичен маникюр в духа на Свети Валентин

Ако все още не сте си избрали ефектен маникюр за празника, тези предложения ще ви свършат работа

Съвети & тенденции12 ФЕВРУАРИ 2020

В удълженията за мигли могат да живеят акари и… въшки

Дамите често забравят да ги почистват, ако не се гримират, но липсата на хигиена може да навлече сериозни проблеми

Съвети & тенденции06 ФЕВРУАРИ 2020

Тайните на Ева Лонгория за перфектна кожа и прическа

Актрисата поддържа визията си с помощта на продукти, които можете да си купите и от дрогерията до вас