Beauty : Съвети & тенденции06 НОЕМВРИ 2018

6 wellness новини през ноември

Новините за здравословния начин на живот достигат до нас винаги навреме – вижте какво ново научихме за този месец.

Хладните дни и нощи оставят следа върху грижите ни за тялото, духа и ума.

Променяме менюто, физическата активност и грижата за здравето – как да направите всичко това научете от wellness предложенията ни.

№1 Енергия с био акай

Бразилският плод акай е енергийна бомба, която е концентрирана в лист маска за смесен тип кожа Bio:Végane Skinfood. Маската съдържа и много антиоксиданти, минерали и редки елементи с лекота, които връщат хидратацията и блясъка на лицето ви.

4 факта за връзката между стреса и женското здраве

№2 Сила от растенията

През зимата с лекота може да поддържате както формата си, така и здравето си, като добавяте към смутито си сутрин една лъжица органичен растителен протеин от грах, коноп, киноа, кафяв ориз и саша инчи с вкус на горски плодове Alive! от Nature’s Way. Подходящ е за спортисти, вегетарианци и вегани и осигурява незаменимите аминокиселини за поддържане на идеално здраве.

№3 Масаж на очите

Кристалотерапията е в апогея си. Двата ръчни масажора за очи Rosebud Eye Treatment Set от розов кварц помагат да намалите подпухването в областта на очите, да подобри циркулацията и да изгладите кожата. Съхранявайте ги в хладилник.

Сок от целина за красива кожа 

№4 Тай-Чи режим

Медитативното изкуство тай-чи е идеален начин за поддържане на мускулатурата и енергията в студените дни. То подобрява гъвкавостта, здравето на костите, ориентирането в пространството и равновесието. Тези боуси могат да се усетят само след 12 седмици практикуване.

№5 Тежести за релеф

Силовите упражнения са по-ефективни от кардио упражненията за постигане за оформяне на релефна мускулатура на женското тяло. Доказателство за това е фитнес блогърката Ребека Смит. Завидният й релеф е плод на упражнения и хранителни режими, които тя споделя в профила си @rebeccafitness_eats.

№6 Усмивка за милиони

Притежателите на холивудска усмивка имат три ценни навика. Всеки ден ядат сурови плодове и зеленчуци, които премахват налепите по зъбите. Пият само вода, която изчиства бактериите. Хранят се балансирано и разнообразно, за да си осигурят минерали и витамини.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.

Съвети & тенденции08 АВГУСТ 2019

Не правете това вкъщи! Забранените DIY бюти трикове

DIY в бюти грижата може да се окаже нож с две остриета