Beauty : Съвети & тенденции08 ФЕВРУАРИ 2019

12 бюти продукта, които да държите в колата си

Всичко необходимо за бърз refresh на красотата ви

№7 Четка за коса. Може да я замените и с мини гребен, ако вече сте си направили прическа или косата ви е много къдрава. И в двата случая, винаги може да изпаднете в ситуация, която налага да сте с малко по-прилежен вид. Препоръчваме ви да си изберете сгъваема четка, за да не заема много място.

№8 Ментови бонбони/дъвки. Почти сме убедени, че те вече стоят в жабката ви. Все пак е хубаво да имате една-две опаковки, за да се освежите за важна среща или ако преди това се похапнали нещо по-ароматно.

№9 Дезедорант. Малките и удобни флакони са идеални за път и ще ви спасят от изпотяването, особено в по-топлото време. Дори и в студеното ще са ви от полза, ако искате да се почувствате по-“чисти” и свежи, или ако сте пропуснали тази стъпка сутринта.

№10 Пила за нокти. Тя е просто задължителна, дори да не правите маникюра си сами. Освен това, винаги може на някоя ваша приятелка да й се наложи и така да влезе в употреба. Още по-добрият вариант е да откриете мини несесерче с ножичка и пила в комплект с пилата, за да сте напълно подсигурени за всякакви ситуации.

№11 Почистващи кърпички за лице. За дните когато не искате да носите грим, тези кърпички ще се погрижат за кожата ви, а освен това са идеални за края на деня, когато лицето ви е уморено и по него са “полепнали” всякакви мърсотии през деня.

№12 Мини парфюм. Най-удобни са парфюмите roll-on, които обикновено са с размера на по-голямо червило, тъй като те са по-концентрирани от тези, които се пръскат, разнасят се във въздуха и е много вероятно да не повлияят добре на дамаската на колата ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

7-дневен план за по-добра грижа за красотата

Една седмица ви дели от това да оптимизирате рутината, с която се грижите за себе си

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

Кървава очна линия - лесна и креативна идея за Хелоуин

Хитро, креативно, но лесно за постигане 

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

Забравяме за акнето с масло от гроздови семки

Още един хит в натуралната козметика

Съвети & тенденции17 ОКТОМВРИ 2019

Френските тайни, с които всяка жена може да бъде красива

Френската концепция за красота е вдъхновяващо простичка. И пленява с това, че ни окуражава да бъдем себе си