Beauty27 ЯНУАРИ 2019

Нов ден, нови фитнес подвизи от Дженифър Лопес

Във все по-добра форма!

Никога не сме виждали Дженифър Лопес със занемарена фигура, но напоследък певицата е истински фитнес феномен.

Вдъхновена от половинката си Алекс Родригес, Дженифър тренира по-интензивно отвсякога и резултатите са налице. С всяка изминала седмица, 49-годишната латино звезда демонстрира все по-стегнато тяло.

Такъв е случаят и с тези папарашки снимки, които са я уловили да злиза от колата си напът към фитнес залата. Дженифър е подготвена за тренировка и направо е сложила спортния си клин и сутиен, а коремната й преса е като на професионален атлет.

Макар винаги да е водила здравословен начин на живот, признаваме си, че с тези снимки успя сериозно да ни впечатли. Все пак, тази година Лопес става на 50 години! И освен това е майка на близнаци.

В крайна сметка нейната удивителна фигура е доказателство, че с много и редовни усилия е възможно дори с напредването на годините да бъдеш много, много секси. И не на последно място, енергия и мотивация й дава и любовта на Алекс, когото Джен определя като сродната си душа.

Сред известните бивши на латино звездата са бащата на децата й марк Антъни, както и Пи Диди и Бен Афлек, за когото Лопес дори беше сгодена. А никой от тях обаче тя не успя да постигне трайно щастие.

“Отне ми много време и много усилия, много вглеждане в себе си, за да си дам отговор защо постоянно се въвличам в обречени връзки. В един момент трябваше да осъзная, че всичко е в мен, че приблемът е в мен”, казва Лопес днес. “Цял живот бях чакала принца на бял кон, който да дойде и да ме спаси. Живеех, вкопчена в идеята, че когато се омъжа, ще бъда щастлива”.

Днес тя полага много усилия да научи дъщеря си да обича на първо място себе си. “Когато беше на 9, тя ми каза – Мамо, не съм сигурна дали искам да се омъжа един ден”, разказва Дженифър. “Тя вече е светлинни години преди мен!”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Beauty19 АПРИЛ 2019

Суперхраните на пролетта

Ако търсите как да си набавите нужните витамини, които ще ви помогнат да отслабнете за лятото, потърсете ги в тези храни

Съвети & тенденции18 АПРИЛ 2019

Звезди без грим, открийте разликите

Или снимките, които доказват, че никой не е съвършен и трябва да бъдем по-добри към себе си

Тестваме за вас18 АПРИЛ 2019

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре

Нашите изпитани съвети за грижа за кожата

Beauty18 АПРИЛ 2019

Да, Алекс Раева наистина е бременна

Певицата потвърди новината за щастливото събитие със снимка