Beauty27 ЯНУАРИ 2019

Нов ден, нови фитнес подвизи от Дженифър Лопес

Във все по-добра форма!

Никога не сме виждали Дженифър Лопес със занемарена фигура, но напоследък певицата е истински фитнес феномен.

Вдъхновена от половинката си Алекс Родригес, Дженифър тренира по-интензивно отвсякога и резултатите са налице. С всяка изминала седмица, 49-годишната латино звезда демонстрира все по-стегнато тяло.

Такъв е случаят и с тези папарашки снимки, които са я уловили да злиза от колата си напът към фитнес залата. Дженифър е подготвена за тренировка и направо е сложила спортния си клин и сутиен, а коремната й преса е като на професионален атлет.

Макар винаги да е водила здравословен начин на живот, признаваме си, че с тези снимки успя сериозно да ни впечатли. Все пак, тази година Лопес става на 50 години! И освен това е майка на близнаци.

В крайна сметка нейната удивителна фигура е доказателство, че с много и редовни усилия е възможно дори с напредването на годините да бъдеш много, много секси. И не на последно място, енергия и мотивация й дава и любовта на Алекс, когото Джен определя като сродната си душа.

Сред известните бивши на латино звездата са бащата на децата й марк Антъни, както и Пи Диди и Бен Афлек, за когото Лопес дори беше сгодена. А никой от тях обаче тя не успя да постигне трайно щастие.

“Отне ми много време и много усилия, много вглеждане в себе си, за да си дам отговор защо постоянно се въвличам в обречени връзки. В един момент трябваше да осъзная, че всичко е в мен, че приблемът е в мен”, казва Лопес днес. “Цял живот бях чакала принца на бял кон, който да дойде и да ме спаси. Живеех, вкопчена в идеята, че когато се омъжа, ще бъда щастлива”.

Днес тя полага много усилия да научи дъщеря си да обича на първо място себе си. “Когато беше на 9, тя ми каза – Мамо, не съм сигурна дали искам да се омъжа един ден”, разказва Дженифър. “Тя вече е светлинни години преди мен!”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Грим23 ФЕВРУАРИ 2019

Основа за грим и как да я използваме

Праймърът е една от частите на грима, за която постоянно се дебатира - нужна ли е или не? Отговорът на този въпрос, както и как да го използвате, прочетете тук. 

Грим22 ФЕВРУАРИ 2019

Нежен и романтичен грим само в 3 стъпки

Направете погледа си по-завладяващ от всякога с този видео урок:

Beauty22 ФЕВРУАРИ 2019

Кога е най-добре да мием зъбите си

За да имаме красива усмивка, трябва да се погрижим първо за зъбите си. Ще ви покажем и най-добрият начин да направим това.

Коса22 ФЕВРУАРИ 2019

7 съвета за перфектен прав сешоар у дома

Може да постигнете чудеса и извън салона, стига да спазвате тези златни правила