Beauty : Коса11 ЮЛИ 2019

Странните цветове за косата продължават – запознайте се с тренда “чай с мляко”

Имаме чувството, че сме го виждали и преди

Тази година постоянно се появява някой нов тренд за цвета на косата, кръстен на нещо за хапване, или в случая за пиене. Последното попълнение в списъка се казва “чай с мляко”.

Запознахме ви с “ягодовото русо“, както и “шоколадов кейк“, сега идва ред на косата в цвят “чай с мляко”. Всички тези трендове звучат много апетитно и стоят също толкова добре като цвят на прическата, но всъщност повечето от тях сме ги виждали много пъти преди.

Обикновено тези тенденции за интересни имена към вече вижданите нюанси идват от Азия и такъв е случаят и с последната обсесия на потребителите в Instagram.

Чаят с мляко всъщност много прилича на миналогодишната гореща тенденция на лятото – русо омбре от по-тъмен към по-светъл цвят. Не отричаме, че изглежда страхотно и е перфектен избор за горещия сезон, но звучи сякаш фризьорския салон скоро ще заприлича повече на сладкарница.

Според фризьорът, създател на идеята, Оливия Смали, този цвят на косата се откроява, защото балансира топли и студени тонове, което прави визията по-дръзка и красива.

“Ако искате да постигнете този цвят, обърнете внимание на фризьора си върху преливането от топли златисти нюанси в корените към студени светли отенъци на русото в краищата”, съветва тя.

Прическите на лятото – обемни и небрежни

В галерията можете да намерите още снимки на визията, които ще ви помогнат да прецените дали и вие искате да се включите към почитателите на тенденцията.

Боядисаната коса помага и в работата, и в секса

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса04 СЕПТЕМВРИ 2019

Сапунените ядки ще спасят косата ни завинаги

Кой ще повярва, че решението се крие в специално растение

Коса03 СЕПТЕМВРИ 2019

Шарлийз Терон се подстрига по най-неочаквания начин

Актрисата обича да експериментира с прическите си повече от всеки друг

Коса29 АВГУСТ 2019

Никога вече коса без обем

Най-вероятно отдавна имате този продукт, но още не сте го използвали по правилния начин

Коса28 АВГУСТ 2019

Интересни факти за косата

От какво е съставен косъмът, кога косата расте най-бързо, кой е най-редкият естествен цвят в света