Beauty : Коса15 ДЕКЕМВРИ 2017

Прическите на 2018

Това са актуалните подстрижки, които ще наследят прическата “bob” до раменете и небрежните вълни

Карето до раменете еволюира в няколко пръста по-късо, подстригано на черта и съчетано с плътен прав бретон. Нина Добрев, която експериментира с различни стилове, вече изпробва новия стил, който носи в себе си френски шик и елегантност.

Ако някога ви се е случвало да се сдобиете с бретон, а след това да искате да се разделите с него, със сигурност сте минали през тази досадна фаза. Разделеният бретон, както го носи Кирстен Дънст, ще е горещ тренд през идната година - ретро прическата е с 600% по-търсена в Pinterest!

Очевидно е, че бретоните ще са навсякъде през 2018. Друг начин, по който да ги носим, ни показва Алекса Чънг. В нейния случай бретонът е оформен така, че да се слива с по-късите етажи на прическата й, преминаващи в по-дълги и небрежно оформени на вълни. Небрежно и толкова лесно за поддържане у дома, не смятате ли?

Цял куп звезди се разделиха с буйните си гриви за сметка на актуалните и стилни пиксита. Този път обаче вземаме пример от Кейти Холмс и нейната една идея по-дълга, оформена на една страна пикси прическа, която дава повече възможности за експерименти със стилизирането.

Тук Ким Кардашиян демонстрира прическата в стил Шер през 90-те, стилизирана в леки вълни. Този вариант дава безброй възможности за експерименти с цветовете и е глътка свеж въздух за дамите с дълга коса.

Поправете ни, ако грешим, но ни се струва, че всяка втора знаменитост тази година отряза косата си в прическа “bob”.

Класическата дължина до брадичката и така наречения “lob” (с дължина до раменете) видяхме в толкова много варианти, че е време да помислим за нещо ново.

Драстична или лека, промяната в стила на косата винаги е нещо, което се забелязва веднага във визията на една жена. Ако мантрата “Нова година, ново аз” важи с пълна сила за вашето отношение към тенденциите в модата и красотата, в галерията по-долу сме събрали няколко предложения за прическата ви. Според холивудските коафьори, те ще се превърнат в топ тенденция през идната 2018.

Висок кок за всеки повод

А някои от звездите вече ги демонстрират: Нина Добрев, Кейти Холмс и Ким Кардашиян показаха какъв може да бъде ефекта на различната прическа за една дама. Харесваме техните решения! (Снимки: Profimedia)

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса13 ЮНИ 2019

Прически за най-горещите дни на лятото

С тези предложения ще се чувстваме комфортно и ще изглеждаме стилно

Коса11 ЮНИ 2019

Грижа за русата коса през лятото

За дамите с по-светла коса има няколко допълнителни стъпки в рутината през лятото

Коса07 ЮНИ 2019

Късата коса и силата на промяната

Големите промени в живота ни много често започват с нещо малко, което ни дава импулс да преоткрием себе си!

Коса03 ЮНИ 2019

Горещи ножици - решение на всичките ни проблеми с косата?

Или как да предпазим косата си от слънцето само чрез подстрижка