Beauty : Коса15 ДЕКЕМВРИ 2017

Прическите на 2018

Това са актуалните подстрижки, които ще наследят прическата “bob” до раменете и небрежните вълни

Карето до раменете еволюира в няколко пръста по-късо, подстригано на черта и съчетано с плътен прав бретон. Нина Добрев, която експериментира с различни стилове, вече изпробва новия стил, който носи в себе си френски шик и елегантност.

Ако някога ви се е случвало да се сдобиете с бретон, а след това да искате да се разделите с него, със сигурност сте минали през тази досадна фаза. Разделеният бретон, както го носи Кирстен Дънст, ще е горещ тренд през идната година - ретро прическата е с 600% по-търсена в Pinterest!

Очевидно е, че бретоните ще са навсякъде през 2018. Друг начин, по който да ги носим, ни показва Алекса Чънг. В нейния случай бретонът е оформен така, че да се слива с по-късите етажи на прическата й, преминаващи в по-дълги и небрежно оформени на вълни. Небрежно и толкова лесно за поддържане у дома, не смятате ли?

Цял куп звезди се разделиха с буйните си гриви за сметка на актуалните и стилни пиксита. Този път обаче вземаме пример от Кейти Холмс и нейната една идея по-дълга, оформена на една страна пикси прическа, която дава повече възможности за експерименти със стилизирането.

Тук Ким Кардашиян демонстрира прическата в стил Шер през 90-те, стилизирана в леки вълни. Този вариант дава безброй възможности за експерименти с цветовете и е глътка свеж въздух за дамите с дълга коса.

Поправете ни, ако грешим, но ни се струва, че всяка втора знаменитост тази година отряза косата си в прическа “bob”.

Класическата дължина до брадичката и така наречения “lob” (с дължина до раменете) видяхме в толкова много варианти, че е време да помислим за нещо ново.

Драстична или лека, промяната в стила на косата винаги е нещо, което се забелязва веднага във визията на една жена. Ако мантрата “Нова година, ново аз” важи с пълна сила за вашето отношение към тенденциите в модата и красотата, в галерията по-долу сме събрали няколко предложения за прическата ви. Според холивудските коафьори, те ще се превърнат в топ тенденция през идната 2018.

Висок кок за всеки повод

А някои от звездите вече ги демонстрират: Нина Добрев, Кейти Холмс и Ким Кардашиян показаха какъв може да бъде ефекта на различната прическа за една дама. Харесваме техните решения! (Снимки: Profimedia)

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса12 АПРИЛ 2019

Уврежда ли твърдата вода косата ни? Как да се справим?

Минерализацията на водата има влияние върху това как изглежда косата ни

Коса07 АПРИЛ 2019

Прическите, които всички мъже смятат за секси

Те харесват косите, които се движат свободно, вместо да са прилежно пригладени с лак

Коса05 АПРИЛ 2019

Свободата да не се срамуваш от белите си коси

С боя за коса или без? Изборът е личен и е право на всяка една от нас

Коса05 АПРИЛ 2019

Идея за косата от Леа Мишел: Слънчева брюнетка

Актрисата освежи тъмната си грива със светли нюанси, а резултатът можете да видите тук