Beauty : Коса15 АВГУСТ 2018

Пет страхотни прически за летните вечери

С няколко лесни движения ще придобиете желаната стилна визия

Така наречените "beach waves" или небрежните вълни, които са получават, когато косата изсъхне сама от морската вода, разнообразяваме с полу-вдигнат стил с помощта на висок кок, който хваща само част от косата, а останалата остава пусната.

Тук стартираме с класическа конска опашка, хваната малко над тила. Разделяме косата на три части, като всяка от тях усукваме, а след това преплитаме и захващаме с малък ластик. Повторете два или три пъти, в зависимост от дължината на косата.

За тази прическа разделете косата на три зони: една по-голяма, от която ще оформите опашката и две по-малки, които ще усучете в основата. Хванете основната част с няколко ластика а след това преметнете двете по-малки една върху друга, усуквайки така, че да скриете ластика.

На пръв поглед тази опашка изглежда доста сложна, но за нея не ви трябва дори ластик! Разделете косата на две части и вържете на възел веднъж, в основата на тила. След това вържете още веднъж и оставете опашката свободна. Ако трябва, фиксирайте с фиби в основата и напръскайте с малко лак.

Тази плитка съчетава в себе си класическо сплитане и няколко възела, които да я разнообразят. За още по-интересен ефект отделете два кичура от двете страни над ушите и ги усучете както е показано, а след това ги съединете с останалата коса.

Ако сте от момичетата с дълги коси, сигурни сме, че прическата през лятото е сред основните ви проблеми.

В горещите дни последното, което искаме, е буйната ни грива да ни пречи, докато сме на плажа или край басейна, или пък се разхождаме под лъчите на палещото слънце в града. Затова честият ни избор в такива моменти са или високата конска опашка, или небрежният кок.

Ние ви даваме няколко идеи за прически, които се постигат много лесно и изглеждат стилно.

Този балсам е истинско спасение за косата и кожата ни през лятото

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса19 АВГУСТ 2019

Няколко вариации на най-популярната прическа сега

Прическата, разделена с централен път, официално се завърна

Коса16 АВГУСТ 2019

Петте най-добри домашни терапии за здрава и красива коса

От маска с мляко и мед до спрей против наелектризиране, всички са тук!

Коса15 АВГУСТ 2019

Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Бразилския бюти влогър ни дава ценни съвети за красива прическа през горещите дни

Коса12 АВГУСТ 2019

Спасение за сухата коса в домашни условия

Това са най-ефикасните DIY терапии, които не изискват много време и средства!