Звезди : Звезден стил : Beauty : Коса12 ОКТОМВРИ 2017

Опушен шоколад, студено кестеняво и още идеи за брюнетките този сезон

Изкушаващи нюанси, демонстрирани от любимите ни red carpet икони

Бронд, миксът между кестеняво и русо (brunette+blond) търпи своята еволюция под формата на преливащи омбре краища. При Лили Джеймс цветът на косата й е изсветлен с 1-2 тона, а след това по-светлите нюанси са боядисани с техниката балеаж. В основата те са по-малко, но към краищата се увеличават.

Косата на Алексис Бледел е светлокестенява по рождение. За да придаде на прическата си повече дълбочина, актрисата залага на тънките кичури с червеникави отенъци. Този стил е чудесен избор за момичетата със светла кожа, като Алексис, но и за всички онези, които не държат да поддържат цвета си всеки месец.

Този топъл цвят е подходящ за естествени брюнетки с по-тъмен нюанс на кестенявото. Цветът е топъл, но за още по-голям ефект тук-там са добавени едва забележими, шоколадови кичури. При Оливия Кулпо те подчертават лицето и преминават към долната част на косата към тила и краищата.

Косата на Кендал Дженър е класически пример за кестеняво със студени подтонове. Цветът е монохромен, без излишни кичури. Подходящ е за момичета с дебел и плътен косъм, които нямат нужда от допълнителен обем, постигнат чрез смесване на бои.

Вместо от светлокестеняво да преминават към русо, кичурите в краищата на Джесика Бийл са боядисани в карамелено. Тук фокусът отново е върху обрамчването на лицето, където са разположени кичурите. Ако искате малка промяна, без цялостно боядисване, това е прическата за вас.

Всъщност, за да цвета на Криси Тийгън, основата ви трябва да е боядисана в най-тъмното русо. След това около лицето и продължавайки към тила са боядисани кичури с различна дебелина и нюанси на златистото.

Само долната половина от косата на Дакота Джонсън е допълнена с кичури в пепеляв нюанс на кестенявото. Цветът е по-студен и няколко тона по-светъл от естествения й, а кичурите са тънки и едва забележими.

Кой е казал, че блондинките се забавляват повече? 

Тази есен тенденциите при боядисването предлагат достатъчно възможности, от които брюнетките да избират, за да разнообразят визията си. Времето на класическото омбре и нежният балеж отмина! Заместват ги стратегически разположени карамелени кичури, медени тонове и цвят с изкушаващото име “опушен шоколад”. Как да не се чувстваме предизвикани да си запазим час още днес?

“Разтапящ се цвят” – нов тренд в косите тази есен

Вижте най-горещите цветове за брюнетки този сезон, демонстрирани от Кендал, Оливия Кулпо, Джесика Бийл и още! (Снимки: Profimedia)

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил22 МАРТ 2018

Изненади за последно: Кейт Мидълтън със слим дънки

Херцогинята заложи на спортната елегантност за своята последна публична поява преди раждането

Звезден стил20 МАРТ 2018

Кайли си поръча отделна стая само за чанти

Колекцията й за стотици хиляди долари вече е подредена в подобаващ стил

Звезден стил13 МАРТ 2018

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отново заедно на събитие

Видяхме ги с координирани тоалети и абсолютно еднакви обувки

Звезден стил11 МАРТ 2018

Джес се сбогува с дългата си коса

Актрисата и майка на три деца избра по-практична визия