Beauty : Коса27 МАРТ 2018

Маршмелоу, екрю и още неочаквани цветове за косите тази пролет

Изглеждат точно толкова красиво, колкото и звучат! А звездите вече ни ги демонстрират

Вече писахме за така нареченото "медено розово", което е нов прочит на тенденцията "розово злато". Джулиан Хъф обаче е заложила на класиката, но в доста по-наситено меден отенък, чрез който плавно преминава от отбора на блондинките в този на червенокосите.

Техниката за боядисване, която е избрала Сиара, носи името "root beer" и е перфектна за брюнетки. Ако ви е писнало от еднообразното кестеняво, разнообразето го с тънки кичури в топли цветове (карамелено, медено), които са едновременно скрити, но и обрамчващи лицето.

Коса в нюансите на камъка опал, тюркоазено и лилаво са тенденциите за по-смелите момичета, за които пастелните цветове не са нещо ново. Ако не се осмелявате да боядисате цялата си коса в такъв нюанс или пък да си направите омбре, постъпете като Никол Ричи и заложете на няколко кичура, внасящи разнообразие.

Маслено русо е новият нюанс за блондинките, а името му, както можете да предположите, идва от разтапящо се масло. Тук са включени различни нюанси на русото, които създават ефектно преливане, а тенденцията вече е одобрена от Бионсе.

Маршмелоу - типичното американско лакомство вдъхновява този тренд, който не е точно платинено русо, нито пък сребристо сиво. Ким Кардашиян го демонстрира при поредната си трансформация, като при нея русото има леки лилави отенъци.

Екрюто всъщност представлява перфектната тенденция за блондинките, които нямат време за десетки посещения в салоните. Цветът е мек и светъл, и при него нюансите на русото почти не варират, което означава, че спокойно можете да го постигнете и у дома.

Видимите корени вече не са табу, дори напротив - гореща тенденция са! Селена Гомес ни показа точно този тренд, когато за кратко мина в отбора на блондинките, а резултатът е доста интересен и практичен.

След косата в цветовете на камъка опал, блоранжът и “rose brown” – розовият нюанс за брюнетки, вече смятахме, че тенденциите тази година няма как да ни изненадат повече.

Но ето че на сцената излизат маршмелоу, екрю и “маслено русо” – горещи трендове при боядисването, които звездните коафьори вече изпълняват върху гривите на своите клиентки.

Късата коса не е проблем за Нина Добрев

Най-смели с промените в косите отново се оказаха Бионсе, Сиара и Никол Ричи. А нека не забравяме и Ким Кардашиян, която при последния си стилен експеримент даде началото на една от вече споменатите тенденции. Вижте коя е тя в галерията!

Снимки: Profimedia  

За още горещи beauty и модни тенденции последвайте Miss Bloom и във Facebook

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса12 АПРИЛ 2019

Уврежда ли твърдата вода косата ни? Как да се справим?

Минерализацията на водата има влияние върху това как изглежда косата ни

Коса07 АПРИЛ 2019

Прическите, които всички мъже смятат за секси

Те харесват косите, които се движат свободно, вместо да са прилежно пригладени с лак

Коса05 АПРИЛ 2019

Свободата да не се срамуваш от белите си коси

С боя за коса или без? Изборът е личен и е право на всяка една от нас

Коса05 АПРИЛ 2019

Идея за косата от Леа Мишел: Слънчева брюнетка

Актрисата освежи тъмната си грива със светли нюанси, а резултатът можете да видите тук