Beauty : Коса30 ДЕКЕМВРИ 2018

4 прически за новогодишната нощ

Небрежни или изискани, но винаги много стилни

Новогодишната нощ обикновено предизвиква много стрес в нежния пол – от избора на тоалет, през този на прическа, та чак до това как да съчетаем маникюра с обеците. Нека тази празнична нощ, бъде с една идея по-спокойна за вас, благодарение на нашите свежи и красиви предложения за новогодишни прически.

Прическа №1

Тази прическа е подходяща за дамите, които нямат достатъчно време, желание или възможности да си направят нещо по-специално за вечерта. Въпреки това, тази прическа е един различен прочит на обикновената конска опашка и изглежда страхотно с почти всяка дължина и цвят коса.

Прическа №2

Отново една много лесна и красива прическа, особено подходяща за по-изискана вечеря или официална рокля, а защо не и за някоя ефектна блуза с гол гръб? Не е нужно да имате твърде дълга коса, за да си направите този стилен и интересен кок.

Прическа №3

Това е една малко по-сложна вариация на предната прическа, която въпреки това, няма да ви затрудни много. Ако все пак не се справяте сами, помолете приятелка да ви помогне или започнете с “тренировките” още сега, докато не задобреете. Много кокетна, красива и елегантна, вижте как се прави:

Прическа №4

Тази прическа ще ви отнеме повече време, тъй като ще трябва да използвате маша, с която да навиете цялата си коса, преди да я превърнете в красив нисък кок. От друга страна, колкото по-небрежен и не съвършен изглежда, толкова по-добре. Ако не ви харесва крайния резултат, винаги може да го коригирате с няколко допълнителни фиби.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса07 ФЕВРУАРИ 2019

Лилавата коса ще бъде най-модерна тази година

Няколко звезди вече издраха този романтичен нюанс

Коса06 ФЕВРУАРИ 2019

Най-лесната прическа за всеки повод

Необходими са ви няколко прозрачни ластика и само 5-10 минтуи

Коса05 ФЕВРУАРИ 2019

Пастелни тонове за цветно настроение

Ето кои са най-горещите нюанси с които да експериментирате тази година

Коса24 ЯНУАРИ 2019

Направете си къдрици само със сешоар и бутилка вода

Един трик за заетите момичета, които държат на външния си вид