Beauty : Коса30 ДЕКЕМВРИ 2018

4 прически за новогодишната нощ

Небрежни или изискани, но винаги много стилни

Новогодишната нощ обикновено предизвиква много стрес в нежния пол – от избора на тоалет, през този на прическа, та чак до това как да съчетаем маникюра с обеците. Нека тази празнична нощ, бъде с една идея по-спокойна за вас, благодарение на нашите свежи и красиви предложения за новогодишни прически.

Прическа №1

Тази прическа е подходяща за дамите, които нямат достатъчно време, желание или възможности да си направят нещо по-специално за вечерта. Въпреки това, тази прическа е един различен прочит на обикновената конска опашка и изглежда страхотно с почти всяка дължина и цвят коса.

Прическа №2

Отново една много лесна и красива прическа, особено подходяща за по-изискана вечеря или официална рокля, а защо не и за някоя ефектна блуза с гол гръб? Не е нужно да имате твърде дълга коса, за да си направите този стилен и интересен кок.

Прическа №3

Това е една малко по-сложна вариация на предната прическа, която въпреки това, няма да ви затрудни много. Ако все пак не се справяте сами, помолете приятелка да ви помогне или започнете с “тренировките” още сега, докато не задобреете. Много кокетна, красива и елегантна, вижте как се прави:

Прическа №4

Тази прическа ще ви отнеме повече време, тъй като ще трябва да използвате маша, с която да навиете цялата си коса, преди да я превърнете в красив нисък кок. От друга страна, колкото по-небрежен и не съвършен изглежда, толкова по-добре. Ако не ви харесва крайния резултат, винаги може да го коригирате с няколко допълнителни фиби.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса12 АПРИЛ 2019

Уврежда ли твърдата вода косата ни? Как да се справим?

Минерализацията на водата има влияние върху това как изглежда косата ни

Коса07 АПРИЛ 2019

Прическите, които всички мъже смятат за секси

Те харесват косите, които се движат свободно, вместо да са прилежно пригладени с лак

Коса05 АПРИЛ 2019

Свободата да не се срамуваш от белите си коси

С боя за коса или без? Изборът е личен и е право на всяка една от нас

Коса05 АПРИЛ 2019

Идея за косата от Леа Мишел: Слънчева брюнетка

Актрисата освежи тъмната си грива със светли нюанси, а резултатът можете да видите тук