Beauty : Коса30 ДЕКЕМВРИ 2018

4 прически за новогодишната нощ

Небрежни или изискани, но винаги много стилни

Новогодишната нощ обикновено предизвиква много стрес в нежния пол – от избора на тоалет, през този на прическа, та чак до това как да съчетаем маникюра с обеците. Нека тази празнична нощ, бъде с една идея по-спокойна за вас, благодарение на нашите свежи и красиви предложения за новогодишни прически.

Прическа №1

Тази прическа е подходяща за дамите, които нямат достатъчно време, желание или възможности да си направят нещо по-специално за вечерта. Въпреки това, тази прическа е един различен прочит на обикновената конска опашка и изглежда страхотно с почти всяка дължина и цвят коса.

Прическа №2

Отново една много лесна и красива прическа, особено подходяща за по-изискана вечеря или официална рокля, а защо не и за някоя ефектна блуза с гол гръб? Не е нужно да имате твърде дълга коса, за да си направите този стилен и интересен кок.

Прическа №3

Това е една малко по-сложна вариация на предната прическа, която въпреки това, няма да ви затрудни много. Ако все пак не се справяте сами, помолете приятелка да ви помогне или започнете с “тренировките” още сега, докато не задобреете. Много кокетна, красива и елегантна, вижте как се прави:

Прическа №4

Тази прическа ще ви отнеме повече време, тъй като ще трябва да използвате маша, с която да навиете цялата си коса, преди да я превърнете в красив нисък кок. От друга страна, колкото по-небрежен и не съвършен изглежда, толкова по-добре. Ако не ви харесва крайния резултат, винаги може да го коригирате с няколко допълнителни фиби.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса19 АВГУСТ 2019

Няколко вариации на най-популярната прическа сега

Прическата, разделена с централен път, официално се завърна

Коса16 АВГУСТ 2019

Петте най-добри домашни терапии за здрава и красива коса

От маска с мляко и мед до спрей против наелектризиране, всички са тук!

Коса15 АВГУСТ 2019

Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Бразилския бюти влогър ни дава ценни съвети за красива прическа през горещите дни

Коса12 АВГУСТ 2019

Спасение за сухата коса в домашни условия

Това са най-ефикасните DIY терапии, които не изискват много време и средства!