Beauty : Коса08 ЯНУАРИ 2019

3 различни ежедневни прически

Забравете за оправданието “Нямам време”

Оправданието “Нямах време” няма да ви спаси, тъй като ви предлагаме няколко ефектни прически, които да носите в ежедневието си. Независимо дали сте с дълга, къса, тънка или по-плътна коса, със сигурност ще откриете идея и вдъхновение.

Ежедневни прически за под 5 минути

Избрахме за вас 3 прически, които не изизксват особено усилия, но определено ще съберат всички погледи. Те са различни, креативни и подходящи за всеки повод: от бизнес среща до непланирано питие след работа с приятелки.

№1 Небрежен кок с изненада

Да приберете косата си на кок или опашка е най-бързото и лесно нещо, което може да направите. Отделете още 5 минути сутринта, за да добавите много настроение и едно различно излъчване към прическата си. Ето и как да си направите небрежен кок със супер готин акцент отзад:

№2 Шал в косите

Аксесоарите за коса винаги привличат вниманието, като придават и на най-обикновената прическа или кок едно много стилно и изискано излъчване. Тази прическа ще си направите бързо и лесно, а ефектът ще трае дълго и ще бъде запомнящ. Ето и как да я постигнете:

№3 Кукленска красота

Имате дълга и плътна коса или искате да създавате впечатление, че притежавате такава? Тази прическа е много интересна и въпреки че изглежда сложна, се прави само за няколко минути. Добавете “панделка” в косите си за повече младежко и свежо настроение, а ето и как да го направите:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса07 ФЕВРУАРИ 2019

Лилавата коса ще бъде най-модерна тази година

Няколко звезди вече издраха този романтичен нюанс

Коса06 ФЕВРУАРИ 2019

Най-лесната прическа за всеки повод

Необходими са ви няколко прозрачни ластика и само 5-10 минтуи

Коса05 ФЕВРУАРИ 2019

Пастелни тонове за цветно настроение

Ето кои са най-горещите нюанси с които да експериментирате тази година

Коса24 ЯНУАРИ 2019

Направете си къдрици само със сешоар и бутилка вода

Един трик за заетите момичета, които държат на външния си вид