Beauty : Коса08 ЯНУАРИ 2019

3 различни ежедневни прически

Забравете за оправданието “Нямам време”

Оправданието “Нямах време” няма да ви спаси, тъй като ви предлагаме няколко ефектни прически, които да носите в ежедневието си. Независимо дали сте с дълга, къса, тънка или по-плътна коса, със сигурност ще откриете идея и вдъхновение.

Ежедневни прически за под 5 минути

Избрахме за вас 3 прически, които не изизксват особено усилия, но определено ще съберат всички погледи. Те са различни, креативни и подходящи за всеки повод: от бизнес среща до непланирано питие след работа с приятелки.

№1 Небрежен кок с изненада

Да приберете косата си на кок или опашка е най-бързото и лесно нещо, което може да направите. Отделете още 5 минути сутринта, за да добавите много настроение и едно различно излъчване към прическата си. Ето и как да си направите небрежен кок със супер готин акцент отзад:

№2 Шал в косите

Аксесоарите за коса винаги привличат вниманието, като придават и на най-обикновената прическа или кок едно много стилно и изискано излъчване. Тази прическа ще си направите бързо и лесно, а ефектът ще трае дълго и ще бъде запомнящ. Ето и как да я постигнете:

№3 Кукленска красота

Имате дълга и плътна коса или искате да създавате впечатление, че притежавате такава? Тази прическа е много интересна и въпреки че изглежда сложна, се прави само за няколко минути. Добавете “панделка” в косите си за повече младежко и свежо настроение, а ето и как да го направите:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса14 НОЕМВРИ 2019

Лесни домашни маски, които спират косопада

Мед, зехтин, лук и яйчен жълтък ще подсилят косата

Коса13 НОЕМВРИ 2019

Как да предпазим косата си от замърсения въздух?

Всяка година въздухът става все по-замърсен и опасен за косата ни

Коса09 НОЕМВРИ 2019

Домашна маска за моментален блясък на косата

Бъдете неотразими с помощта на няколко лесни съставки

Коса08 НОЕМВРИ 2019

Зелен чай, хамамелис и масло от чаено дърво помагат при мазен скалп

Ако и вие се измъчвате от този проблем, помогнете си с натурални средства