Beauty : Коса08 ЯНУАРИ 2019

3 различни ежедневни прически

Забравете за оправданието “Нямам време”

Оправданието “Нямах време” няма да ви спаси, тъй като ви предлагаме няколко ефектни прически, които да носите в ежедневието си. Независимо дали сте с дълга, къса, тънка или по-плътна коса, със сигурност ще откриете идея и вдъхновение.

Ежедневни прически за под 5 минути

Избрахме за вас 3 прически, които не изизксват особено усилия, но определено ще съберат всички погледи. Те са различни, креативни и подходящи за всеки повод: от бизнес среща до непланирано питие след работа с приятелки.

№1 Небрежен кок с изненада

Да приберете косата си на кок или опашка е най-бързото и лесно нещо, което може да направите. Отделете още 5 минути сутринта, за да добавите много настроение и едно различно излъчване към прическата си. Ето и как да си направите небрежен кок със супер готин акцент отзад:

№2 Шал в косите

Аксесоарите за коса винаги привличат вниманието, като придават и на най-обикновената прическа или кок едно много стилно и изискано излъчване. Тази прическа ще си направите бързо и лесно, а ефектът ще трае дълго и ще бъде запомнящ. Ето и как да я постигнете:

№3 Кукленска красота

Имате дълга и плътна коса или искате да създавате впечатление, че притежавате такава? Тази прическа е много интересна и въпреки че изглежда сложна, се прави само за няколко минути. Добавете “панделка” в косите си за повече младежко и свежо настроение, а ето и как да го направите:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса19 АВГУСТ 2019

Няколко вариации на най-популярната прическа сега

Прическата, разделена с централен път, официално се завърна

Коса16 АВГУСТ 2019

Петте най-добри домашни терапии за здрава и красива коса

От маска с мляко и мед до спрей против наелектризиране, всички са тук!

Коса15 АВГУСТ 2019

Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Бразилския бюти влогър ни дава ценни съвети за красива прическа през горещите дни

Коса12 АВГУСТ 2019

Спасение за сухата коса в домашни условия

Това са най-ефикасните DIY терапии, които не изискват много време и средства!