Beauty : Коса20 ДЕКЕМВРИ 2018

3 празнични прически за много къдрава коса

Обуздайте къдриците си, а не ги “наказвайте” с пресата

Къдравата коса, особено тази с дребни къдрици, е сред най-трудните за оформяне.

Това не означава да се откажете от опитите и да грабнете пресата, защото е “по-лесно”. Да, ще си спестите много време, но не само, че ще изгорите косата си, а и ще развалите красивата форма на къдриците си.

Златните правила на жените с къдрава коса

Предлагаме ви 3 празнични прически, специално за тези от вас, родени с естествено къдрава коса. Вдъхновението ни тази седмица идва от Сара Ангиъс.

№1 Прибрана коса с интересен завършек

За тази прическа са ви необходими само фиби, но ви съветваме преди това да използвате стилизиращ продукт за къдрици, с който да им придадете повече форма и те да останат на мястото си през деня или вечерта. Въпреки че тази прическа е по-обикновена, тя е много подходяща за семейния коледен обяд или вечерята с приятелки между празниците. Ето и как да си я направите:

№2 Шик кок

За да си направите тази супер стилна и интересна прическа, ще ви трябва специална шнола, като отново ви съветваме да ползвате продукт за стилизиране и оформяне на къдрава коса. Най-хубавото на тази прическа е, че колкото по-небрежна изглежда, толкова по-добър ефект се получава. А рокля с гол гръб ще й подхожда идеално. Вижте как да направите тази прическа:

№3 Блясък в косите

С правилния аксесоар и най-обикновеният кок се превръща в шедьовър на красотата. Изберете си или цветна диадема или такава с камъни/апликации, като е важно цветът да бъде контрастен на косата ви, иначе се губи ефектът. За тази прическа няма да ви е необходим стилизиращ продукт, но е хубаво да я напръскате с лак, за да не се развали в празничната вечер. За най-добри резултати, съчетайте цвета на диадемата с този на бижутата и аксесоарите си, и защо не с рокля с поло? Ето и как да си я направите:

 

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса07 ФЕВРУАРИ 2019

Лилавата коса ще бъде най-модерна тази година

Няколко звезди вече издраха този романтичен нюанс

Коса06 ФЕВРУАРИ 2019

Най-лесната прическа за всеки повод

Необходими са ви няколко прозрачни ластика и само 5-10 минтуи

Коса05 ФЕВРУАРИ 2019

Пастелни тонове за цветно настроение

Ето кои са най-горещите нюанси с които да експериментирате тази година

Коса24 ЯНУАРИ 2019

Направете си къдрици само със сешоар и бутилка вода

Един трик за заетите момичета, които държат на външния си вид