Beauty : Коса01 АПРИЛ 2020

14 по-различни начина да носим косата си на опашка

Вдъхновени, разбира се, от любимите ни звезди!

Нина често носи кестенявата си коса на висока опашка, като избира да придаде повече текстура на кичурите си чрез леки къдрици, постигнати с маша.

Влюбени сме в интерпретацията на Кара, която разнообразява небрежния стил с няколко плитки тип рибена кост, правещи прическата по момичешки кокетна.

Подобно на Кара, Марго също залага на плитка, но само една и по-голяма, а самата опашка е леко навита в краищата.

Този много небрежен вариант, който повечето от вас вероятно използват у дома или на фитнес, Джиджи пренася и на червения килим. Перфектен за случаите, в които нямате време да измиете косата си.

Топмоделът дава идея и на момичетата с бретон. Косата на Криси е оформена с дебела четка и сешоар, а в резултат на това и опашката, и бретонът, са с прекрасен обем.

Певицата избира ниска опашка, постигната чрез възел на нивото на тила. В горната част косата й допълнително е издърпана с гребен, за още по-небрежен ефект.

Джесика демонстира един от хитовите варианти, които покориха модните подиуми, а именно опашката-примка.

Когато стане дума за високи опашки на червения килим, Кейт е истинско вдъхновение. Тук я виждаме с вариант с обем в предната част и няколко кичура, прикриващи ластика - задължителен трик, ако сте избрали този стил за специален повод.

Косата на Териса е разделена в две части, като горната е хваната по добре познатия ни начин. Опашката, преминаваща към долната част, е сплетена по ефектен начин, за да се получи тази интересна прическа.

Топмоделът се доверява на къдриците, които осигуряват допълнителна доза обем на този небрежен стил. Косата е разделена на път и хваната ниско на тила, а бретонът и непокорните кичури са фиксирани с лак.

Пригладена до съвършенствео е опашката на Лили. С перфектния си път и няколкото ластика, тя е подходяща за парти.

ТВ водещата ни впечатли с нейната идея за ниска опашка, при която красивата плитка преминава по цялата глава и накрая завършва на тила.

Вариантът на Рийз е с лек ретро привкус, благодарение на частичния страничен път и обема в задната част.

Вариантът на Палермо е много лесен, но за него ще ви трябва доста фиксиращ продукт. Разделете косата на път, хванете я с ластик ниско на тила и след това разделете опашката на две части. Напръскайте обилно с лак или спрей, а след това навийте и накрая фиксирайте с малък ластик.

Тези малко по-различни версии на конската опашка са лесни и много ефектни и си заслужава да ги включите в бюти репертоара си.

Вдъхновени от звездите и техния прочит на тази вечна прическа, днес ви показваме една галерия, пълна с интересни варианти, които можете да реализирате и у дома, стига да разполагате с няколко ластика, малко фиби и желание за експерименти.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса03 АПРИЛ 2020

За по-гъста и дълга коса използвайте корен от репей

Това е един от триковете за перфектна прическа на Теа Минкова

Коса23 МАРТ 2020

Съветите от фризьорите за боядисване на косата у дома

Доверете се на експертите и пренесете салона у дома

Коса18 МАРТ 2020

Как да се грижим за косата след 40 годишна възраст

Вижте най-добрите съвети от звездните експерти

Коса14 МАРТ 2020

Три дни с перфектна коса, без да я мием

Това е режимът на сестрите Кардашиян