Звезди : Звезден стил : Beauty : Коса20 ДЕКЕМВРИ 2017

10 парти прически, вдъхновени от звездите

Взимаме идеи от Селена Гомес, Дженифър Лорънс и супермоделите

Прическата, която избира певицата, е подчертано небрежна и е хубаво да се прави на не току-що измита коса. Напръскайте със сух шампоан, за повече текстура и я приберете на тила. След това издърпайте оделни кичури, оформяйки обем, които след това фиксирайте с обикновени фиби.

Фризьорът на Камила залага на обем в основата, изсушавайки косата с четка, за да бъде повдигната от корените. След това плитката се прави по класически начин, а накрая се фиксира с лак.

Ако косата ви е на етажи и винаги се измъква от ниските опашки и плитки, сега можете да се възползвате от този факт. Напръскайте с продукт за обем, изсушете с четка, а след това сплетете плитката си. Кичурите, които се измъкват, разделете на прав път и напръскайте с лак.

Прическата на Лорънс също изисква много обем и умерена доза топиране в основата. Разделете косата на път, хванете я на ниска опашка, а след това издърпайте няколко кичура, които да обрамчват лицето.

В стила на 90-те години, прическата на Бела изисква гладък финиш и подвити краища. Изсушете с четка, хванете я високо, а след това скрийте ластика с кичур коса, фиксиран с фиба.

С помощта на маша, накъдрете цялата носа и се фокусирайте върху предните кичури. Извийте ги навън от лицето и ги фиксирайте с лак.

Тук ще ви е нужна комбинация от някакво масло и продукт за фиксация. Нанасете маслото на влажна коса и намачкайте. Изсушете, а след това напръскайте с лак. Ако косата ви е прекалено права, можете да използвате и продукт за къдрици след маслото.

Косата на Роми е изсушена с четка и разделена на път, а след това прибрана зад ушите. С помощта на няколко скрити фиби ще се погрижите да не мърда, а накрая завършете и с лак.

Косата на Кая е разделена на страничен път, а след това е изсушена с широка четка. Краищата са леко подвити, а ако искате по-голяма фиксация, поставете фиба зад ухото.

Косата на Хейли е накъдрена с ролки, а след това раделена на път. Част от горния пласт е усукана и фиксирана с фиба, за да не пада върху лицето й. Не забравяйте и продукта за фиксация на къдриците.

Имате ли вече тоалет за Нова Година? А с каква прическа ще го съчетаете?

Най-голямото парти в годината винаги изисква допълнителна доза старание по отношение на визията ни. Разбира се, това не означава, че е нужно да пръснем купища пари за фризьор, грим и маникюр. Особено след като с прическата можем да се справим съвсем успешно и у дома.

Прическите на 2018

За да ви вдъхновим, подбрахме точно 10 лесни прически, които видяхме на червения килим през последните месеци. Демонстрираха ги Селена Гомес, Емили Ратайковски и част от любимите ни супермодели. Вижте как да ги копирате!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!

Звезден стил15 МАЙ 2019

Latest Look: Алесандра Амброзио в бяло

Алесандра Амброзио беше стилна на улиците в Кан и елегантна на червения килим