Звезди : Звезден стил : Beauty : Коса20 ДЕКЕМВРИ 2017

10 парти прически, вдъхновени от звездите

Взимаме идеи от Селена Гомес, Дженифър Лорънс и супермоделите

Прическата, която избира певицата, е подчертано небрежна и е хубаво да се прави на не току-що измита коса. Напръскайте със сух шампоан, за повече текстура и я приберете на тила. След това издърпайте оделни кичури, оформяйки обем, които след това фиксирайте с обикновени фиби.

Фризьорът на Камила залага на обем в основата, изсушавайки косата с четка, за да бъде повдигната от корените. След това плитката се прави по класически начин, а накрая се фиксира с лак.

Ако косата ви е на етажи и винаги се измъква от ниските опашки и плитки, сега можете да се възползвате от този факт. Напръскайте с продукт за обем, изсушете с четка, а след това сплетете плитката си. Кичурите, които се измъкват, разделете на прав път и напръскайте с лак.

Прическата на Лорънс също изисква много обем и умерена доза топиране в основата. Разделете косата на път, хванете я на ниска опашка, а след това издърпайте няколко кичура, които да обрамчват лицето.

В стила на 90-те години, прическата на Бела изисква гладък финиш и подвити краища. Изсушете с четка, хванете я високо, а след това скрийте ластика с кичур коса, фиксиран с фиба.

С помощта на маша, накъдрете цялата носа и се фокусирайте върху предните кичури. Извийте ги навън от лицето и ги фиксирайте с лак.

Тук ще ви е нужна комбинация от някакво масло и продукт за фиксация. Нанасете маслото на влажна коса и намачкайте. Изсушете, а след това напръскайте с лак. Ако косата ви е прекалено права, можете да използвате и продукт за къдрици след маслото.

Косата на Роми е изсушена с четка и разделена на път, а след това прибрана зад ушите. С помощта на няколко скрити фиби ще се погрижите да не мърда, а накрая завършете и с лак.

Косата на Кая е разделена на страничен път, а след това е изсушена с широка четка. Краищата са леко подвити, а ако искате по-голяма фиксация, поставете фиба зад ухото.

Косата на Хейли е накъдрена с ролки, а след това раделена на път. Част от горния пласт е усукана и фиксирана с фиба, за да не пада върху лицето й. Не забравяйте и продукта за фиксация на къдриците.

Имате ли вече тоалет за Нова Година? А с каква прическа ще го съчетаете?

Най-голямото парти в годината винаги изисква допълнителна доза старание по отношение на визията ни. Разбира се, това не означава, че е нужно да пръснем купища пари за фризьор, грим и маникюр. Особено след като с прическата можем да се справим съвсем успешно и у дома.

Прическите на 2018

За да ви вдъхновим, подбрахме точно 10 лесни прически, които видяхме на червения килим през последните месеци. Демонстрираха ги Селена Гомес, Емили Ратайковски и част от любимите ни супермодели. Вижте как да ги копирате!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил01 АВГУСТ 2019

Супермоделът Шанина Шейк разкрива тайните си за красота

Ето как австралийският ангел на Victoria's Secret успява винаги да изглежда зашеметяващо

Звезден стил03 ЮНИ 2019

Кейт Бекинсейл e модерна Грейс Кели

Кейт се появи с красива прическа, която ни напомни на един лесно разпознаваем стил

Звезден стил31 МАЙ 2019

11 ангели на Victoria's Secret и техните beauty правила

Кокосово масло и розова вода за красива кожа, плюс грим съвети и любими тренировки

Звезден стил27 МАЙ 2019

Фантастичният стил на близначките Олсън

Следваме десетки фешънисти в Instagram, само че Мери-Кейт и Ашли продължават да са на топ място сред ежедневните ни вдъхновения!