Beauty : Коса14 ОКТОМВРИ 2021

10 актуални и стилни прически, за когато нямаме време сутрин

Идеи за фризури, които можем да създадем за пет минути или по-малко

Кок със скрънчи - добавяме бързо акцент във визията с актуалния аксесоар.

Права коса със извити краища - с полъх от миналото, но с поглед към сегашните тенденции, тази прическа е лесна за създаване, особено ако сте с къса коса. Нужни са ви само пет минути с пресата за коса.

Класически прибран кок - винаги изглежда елегантно и семпло, а с него сме готови за минути.

Сплетена на плитка - не е нужно да имаме големи умения в плетенето на косата, за да създадем стилна визия. Единственото, което ви съветваме да направите, за да сте в крак с тенденциите, е да направите плитката по-стегната и при нужда да използвате фиксиращ гел за по-прибран и елегантен вид.

Ниска опашка с лек обем- класически избор, който никога няма да излезе от мода.

Коса, прихваната с шнола - още един аксесоар от миналото, който се завърна тази година с пълна сила. Приветстваме го, защото с едрите шноли прическата е готова в рамките на секунди.

Наполовина вдигната, наполовина пусната - в продължение на темата с шнолите тази прическа открива по-различен начин да ги носим.

Конска опашка с прилежно прибрана коса и скрит ластик - използвайте кичур от косата си, с които да скриете ластика и да създадете по-елегантен вариант на класическата ниска опашка.

Аксесоари в косите - бързо превърнете свободно падащата коса в стилна прическа с помощта на няколко шноли или фиби за коса.

Шапка - ако разполагаме с наистина малко време сутрин, най-лесната опция за прическа е тази с добрата стара шапка. Моделът тип "кофа" е особено актуален през последните сезони.

Прически, които да добавите към арсенала си, за да нямате повече bad hair дни.

За в офиса, за излизанията с приятелки или за моментите, в които искаме да щракнем готина снимка на тоалета си за Instagram, но нямаме време да правим прическа специално за повода – независимо защо ви трябва бързо решение за косата днес, предлагаме ви десет идеи в галерията.

Всички те са съобразени с най-актуалните тенденции за есента и сред тях трудно ще намерите фризура, която няма да може да създадете за няколко минути.

Снимки: Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Тази есен бретонът е най-важният тренд сред прическите
Коса19 СЕПТЕМВРИ 2021

Тази есен бретонът е най-важният тренд сред прическите

Но ето какво трябва да знаете за най-модерните стайлинги и цветове на косата

Тренираме косата си да се омазнява по-малко?
Коса15 СЕПТЕМВРИ 2021

Тренираме косата си да се омазнява по-малко?

Според някои фризьори е възможно да възпитаме косата си

Терапиите срещу сухи краища и увредена коса
Коса25 АВГУСТ 2021

Терапиите срещу сухи краища и увредена коса

Вълшебната съставка е ключът към решаването на много от проблемите ни с косата