Как го прави с три деца?

Зоуи Салдана е откровена, че beauty режимът й е претърпял промени

Когато имаш три малки деца, времето за себе си е лукс, а грижата за красотата – сведена до най-простичките неща.

Зоуи Салдана е откровена за тази промяна, откакто е станала майка. Звездата от “Аватар” и съпругът й имат близнаци на 3 годинки и още едно дете на година и половина. Затова когато Зоуи казва, че от години нито веднъж не е спала осем часа без прекъсване, напълно й вярваме.

Актрисата споделя, че на този етап успява съвсем малко да се погрижи за себе си. В повечето дни това се свежда до перфектната лична хигиена – колкото и да е изтощена, с това Салдана не прави компромиси. “Трябва винаги да ухаеш на свежо, а вечер да не пропускаш измиването на лицето и почистването на зъбите с конец”, казва тя.

Happy 4th! 🇺🇸 in 🇮🇹 . . . . 📷 @finnjk

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Тъй като времето й е малко, актрисата държи всеки един от бюти продуктите й да е изпробван и да е убедена, че й действа добре.

За косата си предпочита козметиката на италианския бранд Davines заради натуралните съставки. “За лицето си напоследък съм голям фен на Dr. Hauschka. Но също така разчитам много на натуралните средства за красота като зехтин и масло от ший”, споделя 39-годишната актриса.

И откровено признава, че ако имаше един свободен ден, би го прекарала в сън. “Ако можеш, щях просто да спя 18 часа без прекъсване!”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Beauty новини18 ЮЛИ 2018

Бионсе дебютира с платинено руса коса

Нашата оценка? Жестока е!

Beauty18 ЮЛИ 2018

3 ключа за харизматичния грим на парижанките

Нанасяйте червилото с потупване на пръстите

Beauty продукти17 ЮЛИ 2018

Бюти селекция за юли

За какви продукти за красота да похарчите през любимия летен месец