Beauty : Грим16 СЕПТЕМВРИ 2015

Открадваме си божествена идея за грима от Луси Хейл

Ето как да постигнете сапфирения поглед на актрисата 

Малката сладка лъжкиня Луси Хейл за пореден път беше сред най-очарователните и стилни млади звезди на наградите Teen Choice Awards, но нещото, което веднага ни плени във визията ѝ, беше гримът.

За червения килим Хейл избра мини рокля на Julien Macdonald, съчетаваща в себе си флорални мотиви в синьо и черно, а шоколадовите очи на актрисата бяха подчертани с грим в наситено сапфирено. По този начин тоалетът на Луси изпъкваше още повече, а тя пък ни даде страхотно вдъхновение за цветен летен грим. 
За да бъде блестяща по време на церемонията, Луси се доверява на звездната гримьорка Келси Денихан, която избира за нея този акцент. “Исках да заложа на ярък и смел цвят върху клепачите,” казва Келси. “Съчетанието от тъмносиньо и кобалтово изглеждаше като перфектен комплимент към роклята на Луси в синьо и черно.”

След като нанесла основа, коректор и фон дьо тен, Денихан се фокусирала върху погледа на Хейл. Актрисата от “Малки сладки лъжкини” често попада в класациите за звездите с най-красиви вежди, затова гримьорката съвсем леко подчертала извивката им с кафяв молив. С дебела четка тя нанесла прахообразни тъмносини сенки по целия клепач чак до външния ъгъл. След това се фокусирала върху контрастния цвят, а именно дебело нанесена очна линия в кобалтово над горните мигли и по-тънка – под долните. Няколко пласта спирала за обем в наситено черно завършила погледа. 
Гримът на Луси остава в светлината на прожекторите, благодарение на семплата прическа и устните, върху които Келси нанася глос в телесен нюанс. Скулите на актрисата са съвсем нежно подчертани с лек руж в прасковено. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим17 ЮНИ 2019

Двете големи грешки при нанасянето на пудра

Състаряват видимо лицето

Грим14 ЮНИ 2019

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Формулата е била разработвана близо 25 години

Грим12 ЮНИ 2019

Най-неуспешните грим тенденции през годините

Кои от тях сте пробвали и вие?

Грим11 ЮНИ 2019

Бела Хадид позира с ярките цветове на Dior

Червилата татуировки обещават дълготрайни резултати