Beauty : Грим22 МАРТ 2018

Малки грим трикове с голям ефект

Не е нужно да сте виртуози с четката, за да ги прилагате в ежедневието си

Уловете светлината и дефинирайте

 

Ето още един трик от гримьорите: за по-0бемни устни, след като сте нанесли червилото, нанесете хайлайтър в центъра им. Тази техника действа по същия начин, както и нанасянето на малко глос, което беше популярно преди години. Блестящите частици в хайлайтъра улавят светлината в центъра на устните и ги правят по-обемни. А когато приключите с нанасянето на червилото, очертайте външните ъгли на устните с фина четка и коректор.

Кой е най-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен

Глос върху скулите? Защо не! 

Ако искате да дефинирате чертите на лицето, но без да се впускате в контуриране, използвайте малко глос или обикновен (безцветен) балсам за устни. Нанесете го върху най-изпъкналата част на скулите, за да улавя светлината. Така само с едно движение ще постигнете същия ефект.

Скулптурирайте с бронзант

Само няколко движения с четка с бронзант оптически ще смалят лицето и ще затоплят тена. Зоните, върху които трябва да се фокусирате, са: по линията на челюстта, под скулите, слепоочията, от двете страни на носа. Каквото е останало от продукта разнесете върху клепачите, за съвсем лек цвят, без нужда от сенки.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика

Грим03 АВГУСТ 2019

Най-актуалните червила за лятото

Ето и кои червила виждаме най-често този сезон

Грим02 АВГУСТ 2019

Откровенията на гримьора на Дженифър Лопес

Скот Барнс работи с певицата от години наред

Грим31 ЮЛИ 2019

Как да овладеем лятната грим визия без фон дьо тен?

Ето как да изглеждаме по-добре с по-малко продукти