Гримът на Сара Сампайо в Кан

Изберете си една от визиите и се опитайте да я повторите

Моделът напомняше на Скарлет с алено червената си рокля и красивия грим с опушени очи, който подчертава топлата й красота и сексапила й. Този грим е дело на топвизажиста Исмаил Бланко. Златисти оттенъци и черна очна линия във вътрешния ъгъл създават контраст, благодарение на който очите на Сара стават още по-изразителни. ЗА да омекоти драматизма на червената рокля и на грима smoky eyes, коафьорът Франсис Маркос е създал прическа с небрежно прибрани зад тила къдрици.

На Сара Сампайо очевидно й отива драматичния грим – устните в тъмно бордо са идеални за тоалет от черна дантела и свободно падащи вълни в косите. Ако изберете този грим, не забравяйте, че очите трябва да останат „голи“.

Екстравагантната визия също изглежда подходяща за модела – бял шифон и прибрана коса са основата за силен грим на очите. Ясно изразената линия на сенките е нарочно търсен ефект на драматизъм, а светлината във вътрешния ъгъл на очите създава баланс. Устните в тази визия трябва да са в цвят nude, за да бъде съхранена хармонията на цветове.

Златен брокат по клепачите - отлична клубна визия, но едновременно подходяща и за коктейл. Акцентът е блясъкът – не прекалявайте с него, но го направете забележим.

Класическа визия – червено червило и черна очна линия. Няма какво да добавим, освен, че е добре да изберете царствени аксесоари, каквито е избрала сара. И да постигнете перфектен тен на лицето.

Португалският модел Сара Сампайо е една от любимките ни – впечатлява не само с перфектно тяло, но и с уникални грим визии.

По време на откриването на филмовия фестивал в Кан Сара демонстрира актуалната тенденция smoky eye в топли оттенъци. Моделът напомняше на Скарлет с алено червената си рокля и красивия грим с опушени очи, който подчертава топлата й красота и сексапила й.

Сампайо продължи да спира дъха ни и с останалите си появи в рамките на филмовия форум. Какъв грим избра ангелът на Victoria’s Secret, ще видите в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим26 НОЕМВРИ 2019

Най-лесният и елегантен грим е на мода този сезон

Постига се изключително простично, а резултатът може да бъде много въздействащ

Грим18 НОЕМВРИ 2019

Как да използвате ружа по нов начин за наистина божествен ефект

Скулите този сезон са акцентът в грима

Грим16 НОЕМВРИ 2019

Тайните на сполучливата есенна грим визия

Съветите на гримьорите за успешна визия

Грим12 НОЕМВРИ 2019

Смели и наситени цветове и блясък в есенно-зимния макияж

Актуален е гримът само с един, но наситен акцент. Както и цялостната грим визия, постигната само с един продукт за цялото лице!