Beauty : Грим06 ЮЛИ 2018

Гримът на Кейли Куоко за нейния сватбен ден

Beauty визията й стъпка по стъпка

Сватбеният грим на Кейли Куоко акцентира нежно чертите й, без да изглежда натрапчиво.

Със задачата се е справила перфектно звездната гримьорка Джейми Грийнбърг, която сподели в инстаграм как е постигнала визията на булката.

Впрочем, този грим е прекрасен не само за сватба, но и за среща и дори за ежедневието, тъй като подчертава свежестта на кожата и погледа и е в нежни естествени нюанси.

Най-важната стъпка във визията всъщност предхожда нанасянето на грима. Става дума за добре худратираната кожа, особено в деликатната зона около очите. Ако погледът изглежда уморен, а по кожата има фини линии от сухота, няма как да постигнем търсеното свежо и романтично излъчване.

Затова за очите първо са използвани овлажняващите пачове Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels, които Грийнбърг редовно използва за звездните си клиентки преди важно събитие.

Както пачовете, така и всички останали продукти са на Burt’s Bees. Марката е любима на Кейли, защото залага на изцяло натурални съставки. Единствено фон дьо тенът за сватбата й е Cover FX.

Тенът на кожата е изравнен, а очите са подчертани със сенки в тъмно бежово. Веждите на Кейли са попълнени с пудра за вежди, използвайки малка скосена четка, а миглите за извити и покрити със спирала.

Скулите са леко освежени с прасковен руж.

За да отвори допълнително погледа, във вътрешните ъгълчета на окото гримьорката е поставила с четка перлени сенки в цвят шампанско. Резултатът е сияйно и естествено излъчване, каквото всяка една булка заслужава!

Вижте тук още снимки от прекрасната сватба на актрисата.

Summer Throwback: Италианската сватбена приказка на Бианка Балти

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим11 ЮЛИ 2018

Как да си направим опушен грим според цвета на ириса

Няколко полезни съвета за грим, с който да подчертаете погледа си и да приковете чуждите такива

Грим09 ЮЛИ 2018

Най-големите фалове в грима през лятото

Бъдете пестеливи в количеството и изберете правилните формули

Грим04 ЮЛИ 2018

Моливът за очи на Лейди Ди в нарушение на протокола

Принцесата избира "забранен" цвят

Грим28 ЮНИ 2018

Кайли Дженър се гримира в 34 стъпки

Мислехте си, че вашият живот е твърде сложен