Beauty : Грим07 МАЙ 2019

Елизабет Олсън като посланик на Bobbi Brown

Нежната красота на Елизабет Олсън ще рекламира Bobbi Brown

Елизабет Олсън се снима за Bobbi Brown като техния нов посланик. Каза, че харесва марката заради продуктите с естествен завършек.

В снимките на Елизабет Олсън по случай започването на работата си с Bobbi Brown тя се включи в новия тренд за минималистичен грим. На кадрите позира с много лек макияж, който подчерта естествената й красота.

Точно това е и причината актрисата да е заинтересована към марката. Нейни бяха и думите: “Каквото те прави да изглеждаш като сама себе си, е красиво”.

Избрала е да рекламира фон дьо тена на марката “Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15” точно заради ефекта “грим без грим”.

Допълва, че за нея е страхотно да бъде част от компания, която е запазила идентичността си в индустрията през годините. “От както е създаден брандът, са се сменили много моди и трендове, но Bobbi Brown е марка, превърнала се във вечна. Такава, която не се влияе от моментното мнение”, добави актрисата.

Режимът на Елизабет Олсън за “Отмъстителите”

Вижте видеото за рекламната й кампания.

Гланцовете за устни на Starbucks ухаят на кафе

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика

Грим03 АВГУСТ 2019

Най-актуалните червила за лятото

Ето и кои червила виждаме най-често този сезон

Грим02 АВГУСТ 2019

Откровенията на гримьора на Дженифър Лопес

Скот Барнс работи с певицата от години наред

Грим31 ЮЛИ 2019

Как да овладеем лятната грим визия без фон дьо тен?

Ето как да изглеждаме по-добре с по-малко продукти