Beauty : Грим30 АВГУСТ 2018

Добавете този продукт от аптеката към грима си

Неочакваните ползи от капките за очи

Знаете ли, че капките за очи могат много повече от това да лекуват възпаления?

Капките за очи и дори обикновената изкуствената сълза могат да направят чудеса съз зачервените ви очи, особено ако прекарвате твърде много време взирайки се в монитора на компютъра или екрана на телефона си. А когато гримирате очите си, умореният и зачервен поглед е способен да развали и най-перфектно поставените сенки. Но ползите от този продукт за грима не се изчерпват тук.

Капките за очи подсилват цветовете

Ако добавите 1-2 капки в прахообразните си сенки, моментално ще забележите как цветът им се променя. Пигментите стават по-наситени и блестящи, но трябва да сте внимателни с количеството капки. Ако добавите твърде много, сенките не просто ще станат твърде течни, но и има вероятност тотално да ги съсипиете. Освен това, капките помагат на сенките да издържат повече върху клепача.

Капките за очи чистят грешки

Развали ли сте очната си линия? Не посягайте към дегримьора, а към капките. За да не се налага да триете целия си грим и да започвате от начало, просто капнете 1-2 капки върху памучно тампонче или най-добре върху клечка за уши и почистете кривите линии или излишния продукт върху окото.

Капките за очи възстановяват козметиката

Ако спиралата ви е почти изсъхнала, но нямате време или възможност да си вземете нова, може да разчитате на капките за очи. По същия начин по който капките подсилват цветовете на сенките ви, така те ще възвърнат плътността и текстурата на любимата ви спиралата за очи.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим11 АПРИЛ 2019

Гримьорите искат да спрем да нанасяме спирала

Отива ли си този продукт, без който досега мислехме, че не можем?

Грим09 АПРИЛ 2019

Грим за жените със сини очи

Клишето, че не можете да носите сини сенки, съвсем не е валидно, но имате и още красиви възможности

Грим29 МАРТ 2019

Синята спирала пак ще бъде на мода през 2019

Цветните мигли рядко се виждат в ежедневния грим, но според този звезден гримьор, това ще се промени.