Beauty : Грим30 АВГУСТ 2018

Добавете този продукт от аптеката към грима си

Неочакваните ползи от капките за очи

Знаете ли, че капките за очи могат много повече от това да лекуват възпаления?

Капките за очи и дори обикновената изкуствената сълза могат да направят чудеса съз зачервените ви очи, особено ако прекарвате твърде много време взирайки се в монитора на компютъра или екрана на телефона си. А когато гримирате очите си, умореният и зачервен поглед е способен да развали и най-перфектно поставените сенки. Но ползите от този продукт за грима не се изчерпват тук.

Капките за очи подсилват цветовете

Ако добавите 1-2 капки в прахообразните си сенки, моментално ще забележите как цветът им се променя. Пигментите стават по-наситени и блестящи, но трябва да сте внимателни с количеството капки. Ако добавите твърде много, сенките не просто ще станат твърде течни, но и има вероятност тотално да ги съсипиете. Освен това, капките помагат на сенките да издържат повече върху клепача.

Капките за очи чистят грешки

Развали ли сте очната си линия? Не посягайте към дегримьора, а към капките. За да не се налага да триете целия си грим и да започвате от начало, просто капнете 1-2 капки върху памучно тампонче или най-добре върху клечка за уши и почистете кривите линии или излишния продукт върху окото.

Капките за очи възстановяват козметиката

Ако спиралата ви е почти изсъхнала, но нямате време или възможност да си вземете нова, може да разчитате на капките за очи. По същия начин по който капките подсилват цветовете на сенките ви, така те ще възвърнат плътността и текстурата на любимата ви спиралата за очи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим17 ЮНИ 2019

Двете големи грешки при нанасянето на пудра

Състаряват видимо лицето

Грим14 ЮНИ 2019

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Формулата е била разработвана близо 25 години

Грим12 ЮНИ 2019

Най-неуспешните грим тенденции през годините

Кои от тях сте пробвали и вие?

Грим11 ЮНИ 2019

Бела Хадид позира с ярките цветове на Dior

Червилата татуировки обещават дълготрайни резултати