Ема Стоун проговори за психическите си проблеми

Актрисата се подложила на терапия, когато била едва на 7

Ема Стоун изглежда като човек с безгрижен живот. Оказва се обаче, че това е така само на пръв поглед.

Тя признава своята най-голяма тайна от детството – че страда от панически атаки още от невръстна възраст, когато се подлага на терапия.

“Бях на седем, когато започнах с паник атаките и беше доста тежко. Но човек се ражда със собствена емоционална, душевна и ментална система, така че няма какво толкова да се направи. Майка ми казваше, че съм се родила с нерви извън тялото ми. Моята чувствителност е много изострена, до ниво, което е проблемно,” казва Ема.

“Говорила съм с терапевта си и тя ми каза, че трябва да съм много благодарна за това, че съм избрала актьорската професия. В същото време се чувствам късметлийка заради острата форма на безпокойство, която ме е преследвала толкова време, защото ме направи по-енергична и жизнена,” споделя още 30-годишната актриса.

Въпреки че сега е една от най-известните актриси, тя все още се чувства притеснена преди интервю. Но е намерила начин да се справи с тревожността. “Преди всяко интервю, оставам сама за 5 минути – поемам дълбок дъх и се съсредоточавам, защото се притеснявам”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Beauty19 АПРИЛ 2019

Суперхраните на пролетта

Ако търсите как да си набавите нужните витамини, които ще ви помогнат да отслабнете за лятото, потърсете ги в тези храни

Съвети & тенденции18 АПРИЛ 2019

Звезди без грим, открийте разликите

Или снимките, които доказват, че никой не е съвършен и трябва да бъдем по-добри към себе си

Тестваме за вас18 АПРИЛ 2019

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре

Нашите изпитани съвети за грижа за кожата

Beauty18 АПРИЛ 2019

Да, Алекс Раева наистина е бременна

Певицата потвърди новината за щастливото събитие със снимка