Beauty : Beauty продукти03 ЯНУАРИ 2018

Звездните гримьори използват достъпни фон дьо тени

А това е топ 5 на най-предпочитаните продукти

Според гримьора Карли Хобс, този фон дьо тен е най-добрата основа, благодарение на супер леката си и кремообразна формула. "Изборът от нюанси е огромен! Той позволява на кожата да диша, а същевременно покритието е като на по-скъп фон дьо тен. Нанасете с пръсти, а след това го блендирайте с пухкава четка."

Сейдж Майтри споделя, че е открила този продукт, когато забравила собствения си грим несесер по време на пътуване. "Винаги търся формули, които дават натурален финиш и са хидратиращи. В този фон дьо тен няма масла и лесно може да се наслагва, ако има нужда. Използвам пръстите си, за да го затопля или пък го нанасям с леко влажен Beautyblender."

Деника Бедросян споделя, че това е личният й фаворит сред фон дьо тените. "Дълготраен е, а съставките в него контролират омазняването и ефектът е матов. Най-накрая се реших да го пробвам, след като гледах толкова много реклами. А кой не обича добрата сделка? Тенът на кожата ни се променя през различните сезони, затова е хубаво да използваме нещо, което е достъпно и лесно може да бъде заменено."

Джой Фенел, който работи зад кулисите на седмиците на модата, обожава този BB крем. "Харесва ми факта, че след като веднъж си го нанесъл, няма защо да се притесняваш през целия ден. Използвал съм го и във фотосесии за списания, в които моделите тичат и скачат, докато навън е адска жега. А покритието не помръдва! Нанасям го с пръсти, защото се разнася лесно върху кожата. Ако искате малко по-добро покритие, можете да го постигнете с Beautyblender."

Гримьорката Кели Хънт открива този фон дьо тен, докато е в колежа и се бори с акне, причинено от стрес. "Сега го използвам върху всичките си клиенти, когато имам нужда от нещо, което едновременно ми дава добро покритие, но без ефекта маска. Тъй като в него няма масла, True Match е подходящ за вас, ако кожата ви е предразположена към акне. Осигурява гладък, лек финиш, лесно сравним с по-скъпите продукти."

Кои са трите основни изисквания, на които трябва да отговаря добрият фон дьо тен?

Хубава покривност, дълготрайност и, разбира се, достъпна цена.

Последното може и да не ви изглежда като фактор, който е от решаващо значение за звездните гримьори. Но се оказва, че те и те имат своите любими фон дьо тени от масовите марки. И доста често се доверяват на тях, дори когато отговарят за макиажа на звезди от ранга на Лиа Мишел, София Ричи и Камила Алвеш.

След като ви разказахме кои са най-добрите бюджетни спирали на пазара, днес обръщаме внимание на фон дьо тените. Ето как да получите максимален ефект, без да изпразвате портфейла си при следващото посещение в козметичния магазин.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Вдъхновено от Виктория Бекъм: Бял маникюр за лятото
Beauty новини26 ЮЛИ 2020

Вдъхновено от Виктория Бекъм: Бял маникюр за лятото

Заложете на класата с нежната идея на дизайнерката.

Всичко за съставките в слънцезащитата
Beauty продукти29 ЮНИ 2020

Всичко за съставките в слънцезащитата

Какви са най-често срещаните съставки и как те влияят на кожата ни?

Зодиакалният знак издава кой парфюм е подходящ за вас
Beauty продукти08 АПРИЛ 2020

Зодиакалният знак издава кой парфюм е подходящ за вас

Раците обичат успокояващи аромати, Лъвовете - цитрусови

MissBloom.bg ви подарява най-новия фотоепилатор за домашна употреба на Braun
Beauty продукти30 МАРТ 2020

MissBloom.bg ви подарява най-новия фотоепилатор за домашна употреба на Braun

В очакване на времето, в което ще се завърнем навън, можем да се погрижим за красотата си с дълготраен ефект