Защо Photoderm NUDE Touch влиза в несесера ни веднага!

Слънцезащита, която придава съвършен вид на лицето

Когато настъпи мечтаното слънчево време, искаме две неща за кожата на лицето си. Надеждна слънцезащита и изравняване на тена, което обаче да се усеща леко и да изглежда естествено.

Bioderma имат перфектния отговор на желанията ни. Това е продуктът Photoderm NUDE Touch SPF 50+, на който в редакцията без да се бавим лепнахме етикета must-have!

Защото съчетава висока слънцезащита с лек грим ефект, този флуид на практика е всичко, от което имаме нужда сутрин – в едно движение.

Photoderm NUDE Touch SPF 50+  предлага комбинация от UVA / UVB минерални филтри и клетъчна биозащита – патента Cellular Bioprotection™. Това е комплекс, който подсилва естествената кожна защита срещу увреждания и преждевременно стареене. Кожата ни е моментално защитена, но продуктът има не само незабавно, но и дълготрайно действие.

Върху кожата, копринено лекият флуид буквално “се топи”. Оставя я с изравнен тен и приятно озарена, но същевременно регулира отделянето на себум.


Ефектът “непокрита кожа” е факт – обожаваме начина, по който фините пигменти се сливат с естествения тен и текстура на кожата и на практика лицето изглежда негримирано, но същевременно освежено. Защото, вярваме, никоя от нас не иска в горещите дни да носи нещо тежко и лепкаво върху лицето си. А и имаме чувството, че в периода от юни до септември, с фон дьо тен с по-плътна текстура изглеждаме като актриси, готови за театрална премиера…

Затова, екипираме се с Photoderm NUDE Touch SPF 50+ както за градския делник, така и за ваканционната идилия край морето.

Тук ще ви издадем и още нещо – продукът е силно водоустойчив и с 8-часовия си контрол против лъщене е гаранция, че докато отмаряме “негримирани” на шезлонга, ще изглеждаме повече от перфектно. Някой каза ли “селфи”?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие