Beauty : Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Независимо от вложените средства и внимание, често ежедневната ни козметика не дава желания от нас резултат.

Знаете ли от какво има нужда Вашата кожа? Омръзнало ли ви е от ежедневна грижа, която не повлиява по никакъв начин състоянието на кожата? Вярвате ли, че Вашият лекар най-добре познава проблемите на Вашата кожа? Френската система за изготвяне на персонализирана медицинска козметика, съобразена с индивидуалните нужди на вашата кожа Universkin е вече тук! Открийте я във водещите дерматологични клиники и се доверете на специалисти-дерматолози, които ще изготвят пред Вас индивидуален серум за ежедневна грижа Universkin като подберат активните съставки, които са Ви необходими. Доверете се на индивидуалния подход!

Серумът Universkin се изготвя персонално за всеки един клиент, след анализ на уникалните нужди на кожата от лекар. Именно лекарят селектира точните активни съставки и тяхната концентрация, за да приготви Вашия серум – козметичната “сродна душа” единствено и само на Вашата кожа.

Резултатът е, че продуктът действа прецизно, ефективно и освен това напълно безопасно, тъй като всички съставки са дерматологично тествани.

Тъй като е формулиран персонално за всеки един клиент, Universkin P серумът може да бъде подходящ и при много суха и чувствителна кожа. Ако също така страдате от зачервявания, от прекомерно омазняване, ако кожата ви е безжизнена и с видими белези на стареене, лекарят ще прецени точно как да формулира вашия серум за ежедневна грижа така, че в рамките на няколко седмици да забележите видимо подобрение в качеството и вида на кожата си.

База за персонализираната формула е революционният серум Universkin P. Той  съдържа масло от див лен, витамин Е и биомиметични пептиди. Структурата на серума позволява да се добавят до три активни съставки, според индивидуалните нужди. Клиентите могат да избират между 19 активни съставки, които въздействат върху осемте основни функции на кожата. 

Индивидуалният план за лечение на кожата Universkin P е подкрепен от някои от водещите дерматолози в България.

Д-р Констатинос Пагидас, Клиника за дерматология и естетика Derma-Act гр. София:

Ние в Derma-Act държим на прецизността и индивидуалния подход към всеки пациент. Точно затова избрахме иновативната медицинска козметика Universkin. Благодарение на нея можем да предложим на пациентите си не просто поредната козметика, а точно този персонализиран подход в лечението, подобряването и поддържането качеството на кожата на пациента. Вярваме в идеята, че лекарят е най-добрият независим експерт, който може да идентифицира потребностите на Вашата кожа и да подбере точните съставки за Вашата персонализирана грижа. Възможността да избираме активните съставки и техните концентрации спрямо индивидуалните Ви нужди прави Universkin перфектния избор за медицинска грижа. Така ние предлагаме най-доброто решение за Вашата кожа.

Д-р Дончо Етугов, Клиника Естедерм, гр. София:

Персонализираната козметика е част от нашата индивидуалност! Край на стадартните кремове… Това е комплексният подход на Universkin. Включва анализ на Вашата кожа, потребност от дерматолог и изработени серуми специално за Вас. Използват се натурални медицински продукти, създадени от френски дерматолози, лидери в естетичната медицина. Като потребител на гамата в клиника Естедерм, харесвам съставката Витамин В3. Тя освежава и тонизира мигновено след нанасяне. Защото е прясна и приготвена пред погледа Ви. Има още много вълшебни комбинации… А вие коя си избрахте?

Д-р Нора Буеши, Буеши Дерм, гр. София:

С Universkin аз лично открих решение дори и за най-капризната кожа. Очарована съм от уникалността и ефективността на Universkin – подход, който ми дава възможността да предложа на всеки свои пациент медицинска грижа в предпочитаната от него текстура и съдържаща само съставките, които ще удовлетворят нуждите и ще бъдат в синхрон с уникалността само и единствено на неговата кожа. Възможните комбинации са 1159 в 57 различни концентрации на активните съставки. Тук е важно да уточня, че всеки компонент от Universkin е изпитан под дерматологичен контрол и е съобразен с функциите и спецификата на кожата. Вашия персонален Universkin серум се приготвя пред очите Ви. Тази индивидуална грижа е подходящо само и единствено за Вашата кожа. В него включвам само онези активни съставки, от които кожата Ви се нуждае, и то в изключително прецизна концентрация, за да постигнем ефекта, който желаете. С Universkin подаряваме на нашите пациенти в Буеши Дерм специално отношение и грижа за тяхната красота и здраве.

Още за услугата Universkin P можете да научите на техния официален сайт, както и в официалните профили във Фейсбук и в Инстаграм.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа