Beauty : Beauty продукти : Игри04 ЯНУАРИ 2016

Спечелете спирала за луксозен обем IsaDora

Grand Volume Lash Styler радват четири от вас в новата ни игра

Красиво разпилени мигли със супер обем ефект за запленяващ поглед! 

Grand Volume Lash Styler е спирала от ново поколение, с гъвкава и лека текстура, придаваща ултра дължина на вашите мигли. 
 
“Свръх обем” ефект – дръзки, подчертани и наситено черни мигли, без излишно натрупване на туш за вашите мигли. Плътната четка за обем е създадена специално за супер гладко нанасяне, а перфектно разположените дълги и къси косъмчета обгръщат всяка мигла и я разресват като гребен, като придават обем в корените на миглите. Специално разработени меки косъмчета на четката, моментално зареждат и разпределят спиралата върху миглите. Твърдите заострени косъмчета съвършено разделят миглите. Устойчива на влага – независимо от климатичните условия спиралата не се размазва, рони и разтича.

Спечелете спирала Grand Volume Lash Styler в играта на IsaDora и Miss Bloom! Как? Попълнете липсващите думи в изречението: 
Красиво … … със супер обем и ефект за запленяващ поглед!

Отговорите си оставете като коментар под публикацията за играта в страницата на Miss Bloom във Facebook. Четири от вас ще спечелят като наградата спирала IsaDora Grand Volume Lash Styler. 

Срок: 04 – 11.01.16 

Желаем ви успех!
*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка. 


ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти18 ФЕВРУАРИ 2020

Дрогерийните продукти, които известните гримьори препоръчват

Спестете си парите и използвайте продуктите любимци на гримьорите

Beauty продукти06 ФЕВРУАРИ 2020

Мишел Пфайфър ни предизвиква да забравим стереотипното с новия си парфюм

"Дали ще бъдеш кралица или чудовище - избираш ти"

Beauty продукти07 ЯНУАРИ 2020

Новите beauty бестселъри на достъпни цени

Ако практичните избори в грижата за красотата изразяват точно вашия подход, оглеждайте се за тези нови продукти на пазара скоро!

Beauty продукти17 ДЕКЕМВРИ 2019

Парфюмите, които легендите обожаваха

От легендарния Chanel No. 5 през аромат с българска роза, вижте на какво са ухаели Одри Хепбърн, София Лорен