Beauty : Beauty продукти : Игри21 НОЕМВРИ 2016

Подаряваме ви чувствения Montblanc Lady Emblem Elixir

Една наша читателка ще се радва на наградата в новата ни игра

Всяка жена има нужда от верен съюзник, който да подчертае нейните чар и магнетичност, по един неповторим и деликатен начин. 

Едно такова бижу е новият аромат Montblanc Lady Emblem Elixir, който, както подсказва името му, е точно като истински еликсир – наслада за всички сетива. Създаден специално за чувствените, уверени в себе си дами, този парфюм е неизменният финален щрих за всяка тяхна визия.

Какво трябва да знаете за Montblanc Lady Emblem Elixir?

Ароматът разкрива същността си с полъха на флорални нотки, подчертани от дървесни ухания. На преден план е роза Дамасцена, набрана от високите плата на Турция. Тя е придружена от акорд на ирис, чиято елегантност и настойчивост са несъмнени, и който се разтапя в наполовина личи, наполовина пудрен акорд. Няколко венчета от портокалов цвят добавят своята чувствена горчивина. За финал, в неговия парфюмен шлейф, уханието на ванилия, санталово дърво и пачули осигурява дълготрайно удоволствие без да навлизат в чужди територии. Черен пипер, силен, интензивен и интригуващ, придава допълнителен туист на композицията.

Как да спечелите Montblanc Lady Emblem Elixir?

Във Facebook страницата на Missbloom.bg оставете като коментар вашия отговор на въпроса: Какво според вас прави една жена тайнствена и магнетична? Една наша читателка ще се радва на Montblanc Lady Emblem Elixir като награда.

Срок: 21.11.-27.11.2016

Желаем ви успех!

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти07 ЯНУАРИ 2020

Новите beauty бестселъри на достъпни цени

Ако практичните избори в грижата за красотата изразяват точно вашия подход, оглеждайте се за тези нови продукти на пазара скоро!

Beauty продукти17 ДЕКЕМВРИ 2019

Парфюмите, които легендите обожаваха

От легендарния Chanel No. 5 през аромат с българска роза, вижте на какво са ухаели Одри Хепбърн, София Лорен

Beauty продукти20 НОЕМВРИ 2019

Защо е важно да подменим ежедневната си козметика за зимата

В студа кожата ни има нужда от успокояваща и по-богата грижа

Beauty продукти01 НОЕМВРИ 2019

Ефективна грижа за кожата през студените месеци с естествени съставки

Продуктите от серията VZK на Lilly Drogerie ни предлагат точно това