Beauty : Beauty продукти : Игри21 НОЕМВРИ 2016

Подаряваме ви чувствения Montblanc Lady Emblem Elixir

Една наша читателка ще се радва на наградата в новата ни игра

Всяка жена има нужда от верен съюзник, който да подчертае нейните чар и магнетичност, по един неповторим и деликатен начин. 

Едно такова бижу е новият аромат Montblanc Lady Emblem Elixir, който, както подсказва името му, е точно като истински еликсир – наслада за всички сетива. Създаден специално за чувствените, уверени в себе си дами, този парфюм е неизменният финален щрих за всяка тяхна визия.

Какво трябва да знаете за Montblanc Lady Emblem Elixir?

Ароматът разкрива същността си с полъха на флорални нотки, подчертани от дървесни ухания. На преден план е роза Дамасцена, набрана от високите плата на Турция. Тя е придружена от акорд на ирис, чиято елегантност и настойчивост са несъмнени, и който се разтапя в наполовина личи, наполовина пудрен акорд. Няколко венчета от портокалов цвят добавят своята чувствена горчивина. За финал, в неговия парфюмен шлейф, уханието на ванилия, санталово дърво и пачули осигурява дълготрайно удоволствие без да навлизат в чужди територии. Черен пипер, силен, интензивен и интригуващ, придава допълнителен туист на композицията.

Как да спечелите Montblanc Lady Emblem Elixir?

Във Facebook страницата на Missbloom.bg оставете като коментар вашия отговор на въпроса: Какво според вас прави една жена тайнствена и магнетична? Една наша читателка ще се радва на Montblanc Lady Emblem Elixir като награда.

Срок: 21.11.-27.11.2016

Желаем ви успех!

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти18 ЮНИ 2019

Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Улеснете подготовката си с помощта на тази "умна" селекция

Beauty продукти12 ЮНИ 2019

Изпробвани и любими: Коректори за сенки под очите

Редакторите ни се доверяват на тези продукти за отпочинал и озарен поглед