Beauty : Beauty продукти27 НОЕМВРИ 2018

Побеляването на косата вече е обратим процес

Phyto създадоха първия продукт, който възстановява цвета и кондицията на косъма

Можем ли да забавим побеляването на косата? И дори да върнем пигментацията на вече побелелите коси? Отговорът е “да” и идва от Phyto.

Френският бранд, който се радва на огромно доверие в грижата за косата, представя ревoлюционно решение за жените с побеляващи коси. Серумът Phyto RE30 се нанася всекидневно, на принципа на антистареещ крем за лице, и с негова помощ белите коси израстват от корен с възстановен цвят.

Phyto RE30 работи и за подобряване на структурата на белите коси. Защото с остаряването косата не само губи пигментацията си, но и става по-суха, тънка и склонна към наелектризиране. Серумът на Phyto цялостно “препрограмира” косъма, като връща както цвета, така и неговата младежка виталност.

Активните съставки в серума Phyto Re30 срещу побеляване на косата:

  • Пептид RE30

Състоящ се от четири специфични амино киселини, Пептид Re30 има особеностите на алфа- MSH, хормон, играещ ключова роля за пигментацията на косъма. Той активира синтеза на меланин (стимулирайки ензимите, които са особено важни за неговото производство – тирозиназа, TRP1, TRP2) и транспортирането му по косъма. Това позволява на пептид RE30 да засили естествения процес на пигментация. Освен производството на пигмент, Пептид RE30 се бори срещу обезцветяването, защитавайки косъма от водородния пероксид. Той повишава каталазата и редуцира производството на водороден пероксид с 30%.

  • Екстракт от лилаво лале

Специалисти в грижата за косата чрез силата на растенията през последните 50 години, Лаборатории Phytosolba винаги са създавали формули, богати на внимателно подбрани активни съставки, осигурващи максимална ефективност. Проучванията се спират именно на екстрактът от лилаво лале, поради високото съдържание на антиоксидантни феноли и поради противостареещото му действие. Косата възвръща силата, младостта и мекотата си.

Решението Phyto RE30 е революция за жените, които вече имат бели коси, но по ред причини имат резерви към боядисването. От една страна агресивните химикали в боите плашат много от нас, защото сме наясно, че дразнят скалпа и с времето силно изсушават и изтъняват косъма. От друга, животът на жената, която се боядисва, е постоянна надпревара с времето и с израстващите корени.

И не на последно място, все повече дами биха искали да запазят точно своя цвят на косата, а с това и своята уникалност.

Когато не искаме да “крием” годините, когато просто искаме да съхраним истинския нюанс на своята младост, вече имаме съвършената козметична алтернатива.

Спреят Phyto RE30 е без силикони, лек и неомазняващ. Подходящ е както за мъже, така и за жени. Формулата е основана на не по-малко от 98% естествени съставки.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти18 ЮНИ 2019

Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Улеснете подготовката си с помощта на тази "умна" селекция

Beauty продукти12 ЮНИ 2019

Изпробвани и любими: Коректори за сенки под очите

Редакторите ни се доверяват на тези продукти за отпочинал и озарен поглед