Beauty : Beauty продукти07 НОЕМВРИ 2018

Оставете очите си да говорят

Обновената серия Diopti на Lierac е специално разработена да се справи с всички проблеми на околоочния контур

Защо грижата за околоочния контур е ключова за всяка жена? Защото кожата в тази зона е изключително нежна и тънка и моментално издава всичко – от възрастта ни до това дали сме уморени и стресирани.

Тази деликатна зона е във фокуса на Diopti – обновената серия специализирана грижа от Lierac.

Четирите продукта са създадени, за да отговорят на нуждите от хидратирана, свежа, сияйна и отпочинала, младежки изглеждаща кожа в зоната около очите.

Защото те са първото нещо, което се забелязва в нас, поглеждайки ни.

Четирите интензивни терапии в лицето на Dioptipoche, Dioptiride, Diopticerne и Dioptifatigue са разработени в партньорство с д-р Силви Пойгнонец, естетичен пластичен хирург с над 25-годишен опит. Работейки с нея, Lierac базират продуктите на основата на няколко естетични техники за зоната на околоочния контур. Заедно разработват уникална експертиза за борба с вредния ефект на синята светлина – нов вид замърсяване, което се дължи на дигиталните екрани, които имат пряк контакт със зоната на околоочния контур.

DIOPTIRIDE, околоочен крем против бръчки

Този лек и едновременно с това богат крем има моментален “запълващ” ефект, намалява дехидратацията и  изглажда мимическите и дълбоки бръчки около очите. Съдържа биомиметични пептиди, които подпомагат активно стимулирането на еластичността на кожата чрез синтез на колаген и еластин, както и пептиди против синята светлина.

DIOPTIPOCHE, околоочен крем против подпухване

Гел текстурата му без аромат намалява обема на подпухването, има успокояващ и тонизиращ ефект. Във формулата му се съдържат дрениращ джинджифил, който действа срещу подпухване поради задържане на вода, и черна боровинка – с действие срещу подпухване поради отпускане на кожата.

DIOPTICERNE, околоочен крем против тъмни кръгове

Продуктът представлява интензивна грижа с тройно действие против сините, кафевите и дълбоките тъмни кръгове. След нанасянето му зоната около очите е моментално озарена, а след една седмица употреба околоочният контур е освежен с 81%. Намалява видомостта на тъмните кръгове с 82% благодарение на съдържащите се в гладката кремообразна формула арника, витамин С, хиалуронова киселина и пептиди срещу синя светлина.

DIOPTIFATIGUE, околоочен крем, коригиращ признаците на умора

Създаден да се справи с подпухването, бръчките и кръговете под очите. Текстурата му представлява гел-балсам, който има незабавен разкрасителен и освежаващ ефект, а след седем дни кожата е изгладена със 78%. Съдържа чист кофеин, който таргетира подпухването, Хиалу 2 срещу бръчките, витамин C, който елиминира тъмните кръгове и пептиди срещу синя светлина – предпазват околоочния контур от появата на признаци на умора.

Всички терапии от серията Diopti са офталмологично тествани, а продуктите са в нова по-голяма опаковка (50% повече продукт спрямо старата опаковка).

Изберете своя помощник в грижата за младежки, отпочинал и блестящ поглед. Женското ви самочувствие го заслужава!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти16 НОЕМВРИ 2018

Какъв по-добър подарък за Коледа от това?

Подаръчните комплекти винаги са супер попадение

Beauty продукти03 НОЕМВРИ 2018

Изберете козметиката за него

Мъжката красота изисква не по-малко грижи от тази на жената - вижте продуктите, с които той ще бъде завинаги вашето красиво момче

Beauty продукти01 НОЕМВРИ 2018

Най-добрите достъпни хайлайтъри

Докосване като с вълшебна пръчица, озаряващо лицето. Вижте нашата селекция!

Beauty продукти30 ОКТОМВРИ 2018

10 продукта за вежди, в които се влюбихме този месец

За безупречно оформените вежди, които заслужавате