Beauty : Beauty продукти07 НОЕМВРИ 2018

Оставете очите си да говорят

Обновената серия Diopti на Lierac е специално разработена да се справи с всички проблеми на околоочния контур

Защо грижата за околоочния контур е ключова за всяка жена? Защото кожата в тази зона е изключително нежна и тънка и моментално издава всичко – от възрастта ни до това дали сме уморени и стресирани.

Тази деликатна зона е във фокуса на Diopti – обновената серия специализирана грижа от Lierac.

Четирите продукта са създадени, за да отговорят на нуждите от хидратирана, свежа, сияйна и отпочинала, младежки изглеждаща кожа в зоната около очите.

Защото те са първото нещо, което се забелязва в нас, поглеждайки ни.

Четирите интензивни терапии в лицето на Dioptipoche, Dioptiride, Diopticerne и Dioptifatigue са разработени в партньорство с д-р Силви Пойгнонец, естетичен пластичен хирург с над 25-годишен опит. Работейки с нея, Lierac базират продуктите на основата на няколко естетични техники за зоната на околоочния контур. Заедно разработват уникална експертиза за борба с вредния ефект на синята светлина – нов вид замърсяване, което се дължи на дигиталните екрани, които имат пряк контакт със зоната на околоочния контур.

DIOPTIRIDE, околоочен крем против бръчки

Този лек и едновременно с това богат крем има моментален “запълващ” ефект, намалява дехидратацията и  изглажда мимическите и дълбоки бръчки около очите. Съдържа биомиметични пептиди, които подпомагат активно стимулирането на еластичността на кожата чрез синтез на колаген и еластин, както и пептиди против синята светлина.

DIOPTIPOCHE, околоочен крем против подпухване

Гел текстурата му без аромат намалява обема на подпухването, има успокояващ и тонизиращ ефект. Във формулата му се съдържат дрениращ джинджифил, който действа срещу подпухване поради задържане на вода, и черна боровинка – с действие срещу подпухване поради отпускане на кожата.

DIOPTICERNE, околоочен крем против тъмни кръгове

Продуктът представлява интензивна грижа с тройно действие против сините, кафевите и дълбоките тъмни кръгове. След нанасянето му зоната около очите е моментално озарена, а след една седмица употреба околоочният контур е освежен с 81%. Намалява видомостта на тъмните кръгове с 82% благодарение на съдържащите се в гладката кремообразна формула арника, витамин С, хиалуронова киселина и пептиди срещу синя светлина.

DIOPTIFATIGUE, околоочен крем, коригиращ признаците на умора

Създаден да се справи с подпухването, бръчките и кръговете под очите. Текстурата му представлява гел-балсам, който има незабавен разкрасителен и освежаващ ефект, а след седем дни кожата е изгладена със 78%. Съдържа чист кофеин, който таргетира подпухването, Хиалу 2 срещу бръчките, витамин C, който елиминира тъмните кръгове и пептиди срещу синя светлина – предпазват околоочния контур от появата на признаци на умора.

Всички терапии от серията Diopti са офталмологично тествани, а продуктите са в нова по-голяма опаковка (50% повече продукт спрямо старата опаковка).

Изберете своя помощник в грижата за младежки, отпочинал и блестящ поглед. Женското ви самочувствие го заслужава!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти20 МАРТ 2019

Детокс за косата от замърсената градска среда

Klorane създадоха дълбоко почистващ ритуал със силата на водната мента

Beauty продукти20 ФЕВРУАРИ 2019

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

Корейско-френският бранд JOWAÉ съветва как да осигурим на кожата си баланс, комфорт и защита

Beauty продукти31 ЯНУАРИ 2019

Използвайте силата на корейската козметика за съвършена кожа

Марката JOWAÉ комбинира силата на традиционните корейски медицински растения с наследствено ноу-хау за френско качество