Beauty : Beauty продукти23 ФЕВРУАРИ 2017

Ориентът в сърцето на наследството Boucheron

Открийте лимитираната колекция аромати, вдъхновена от историята на бижутерската къща

Boucheron Collection ни отвежда на едно невероятно пътуване на Изток, което разкрива света на ароматите и скъпоценните камъни, превърнали се в символ на бижутерската къща. 

Лимитираните парфюми са вдъхновени от спомените на ловците на скъпоценни камъни на Къщата, които чрез пътуванията си са изтъкали душата на Бижутера. Те кръстосват света на мисия в търсене на съвършенство, за да намерят тези камъни с тяхното изключително качество и уникални истории. Водещи ги в Мадрас, Сиракуза, Картаген, Александрия, Исфахан или Занзибар, всяка нова мисия е възможност да се преоткрие историята на тези градове и техните позабравени аромати.  

Завръщайки се от многобройните пътувания, семейство Boucheron не само донася със себе си най-качествените скъпоценности и откриват най-прекрасните земи, но и също “преживяват” най-благородните аромати. Затова те създават колекция от шест парфюма, истинска галерия от спомени, които те са уловили в магични стъклени флакони. 

По стръмните склонове на Сицилия, ловците на камъни и аромати в Сиракуза намират кадифен ирис със скъпоценен отблясък като Аметист – синьото злато на парфюмерията. Идващ от слънчевите скалисти земи на Италия, ирисът е скъпоценен нектар. Деликатно и издържливо цвете, което разкрива целия си потенциал тук.

Сякаш наясно с опияняващия си чар, туберозата разпространява белите си звездовидни цветове с пасатите на Източна Индия. Сърцето й, бледожълто, предава чистотата на Канарски диамантСвежа и слънчева, пленителна и грациозна, туберозата е скъпоценен камък на чувствеността, който се поддава на всякакви интерпретации. Тук, тя разкрива пристрастяващата си сила чрез кадифените си, кремообразни и топли фасети.

Непринудените слънчеви пейзажи на Исфахан, персийския град, са покана да обиколите, да съзерцавате и да откриете екзотични земи, коио са дом на невероятни съкровища : скъпоценни камъни или ароматни чудеса. Затоплено от слънцето, залюляно от вятъра, неролито излъчва наситеност и контрасти. Съчетано с лавдан, то става фасетирано, като носи елегантна свежест и уникална, кадифена, амброва мекота. Тук, то е представено в нова светлина с подчертан релеф, като амброва вода.

Където небето среща морето, Занзибар, дивата перла на Африка, предлага вкусово и обонятелно бягство. Този пъстър остров с ароматите на подправки, включително ванилия, води до пристрастяващ чувствен световъртеж. Сладострастната й завършеност минава през кожата, за която е идеалният съюзник. Тя е чувствена и развива набор от фасети – млечен, карамелен, меден, тютюнев, амбров, дървесен, подправъчен, сиропен и т.н.

Древният египетски град Александрия просвещава Античността с културата и изкуствата си, но също и с минералните си богатства. Амбърът (кехлибар), камъкът с безброй качества, носи магия, мистерия и несъвършенства, за да обогати бижутерията. Най-непреходния амбър за парфюмериста, страстната хармония от кремообразна ванилия, бензое с фасетите си на пралина, опияняваща вихрушка от нагриле и смола от лавдан, разпалва с плътския си и животински характер.

Могъщият Картаген бил свидетел на най-благородните и най-скъпоценни материали в древния свят, които „минавали“ през портите му. Дървесината агар-агар (Уд) се смесвала в керваните със скъпоценни камъни, тамян и подправки, и била донесена в тунизийските земи от мистериозния Ориент. Величествен Уд, силно ориенталски чрез мощта на смоли, пленителен чрез вкусни нотки и потопен в следа от дървесини.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие