Beauty : Beauty продукти : Игри18 ОКТОМВРИ 2016

Новият аромат Roberto Cavalli Uomo може да бъде ваш!

Зарадвайте вашата половинка с луксозен парфюм от последната ни игра

През очите на Питър Дундас новият мъж Cavalli е модерно конте.

Надарен с инстинктивно чувство за стил и елегантност, той без усилие комбинира изисканост и небрежност. Свободен и независим, той отстоява себе си във всяка ситуация и никога не му се налага да се преструва. Уверен без да е арогантен, естествено съблазнителен, той излъчва харизма, която оставя дълбок отпечатък в сърцата и съзнанието на хората около него. За него животът е като рок музика и той е в пълен синхрон с ритъма и мелодията в него.

Повече за аромата

Новият Roberto Cavalli Uomo се открива с отличителни нотки на черна виолетка – запазена марка на Кристоф Рейно. Летлив и мистериозен, този очарователен аромат постоянно се променя. Като негов контраст идва изключително мъжественият, горещ и секси шафран, насищащ усещанията с много енергия.

Богатата сърцевина от мед, пречупен през уханието на лавандулова есенция, е тема, която грабва вниманието и внася дълбочина и обем на завладяващото начало. Хипнотичните базови нотки от кедър подсилват мелодията на аромата. Обгърнат от хипнотичните ориенталски базови нотки от пачули и зърна тонка, след него се носи изкусителен и магнетичен воал.

https://www.youtube.com/watch?v=M356tlq2LzQ

Как да спечелите Roberto Cavalli Uomo?

Под публикацията за играта във фейсбук страницата на Miss Bloom оставете вашия отговор на въпроса: Каква музика слуша мъжът, носещ уханието Roberto Cavalli Uomo

Правилният отговор ще донесе Roberto Cavalli Uomo на една наша читателка. Успех!

Срок на играта: 18.10. – 24.10. 

vsichkiigri.bg – Игри, томболи и конкурси с награди

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Beauty продукти25 МАРТ 2019

Детокс за косата от замърсената градска среда

Klorane създадоха дълбоко почистващ ритуал със силата на водната мента

Beauty продукти20 ФЕВРУАРИ 2019

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

Корейско-френският бранд JOWAÉ съветва как да осигурим на кожата си баланс, комфорт и защита