Beauty : Beauty продукти : Игри25 АПРИЛ 2017

Miss Bloom и Bioderma ви подаряват Photoderm NUDE Touch SPF50+!

Копринена текстура, перфектен тен и слънцезащита се срещат в този революционен продукт

Иновацията в слънцезащита за лице този сезон е новата категория “Nude”, създадена от BIODERMA, с тонирана флуидна текстура, която остава ефект на непокрита кожа и 100% минерални филтри.

Photoderm NUDE Touch SPF50+ е вдъхновен от най-горещите тенденции за така наречения “nude” грим и ще се превърне в задължителна част от ритуала за красота на всяка жена това лято с устойчиво покритие през целия ден. Специално създаден за нуждите на смесената и мазна кожа, най-често срещаните типове на нашите географски ширини, той осигурява 8 часа устойчивост на лъщенето. И тъй като именно този тип кожа е склонна към несъвършенства, особено през лятото, заради повишаването на температурата и себумната секреция (носеща със себе си запушени пори и комедони), продуктът доказано подобрява нейното състояние още след първите 21 дни на употреба.

Photoderm NUDE Touch SPF50+ идва в три цвята: много светъл, светъл и златист, като по този начин осигурява възможността да откриете своя перфектен нюанс, който да придаде на кожата така желаното сияние. Трите нюанса могат да се използват и заедно, за постигането на ефект деликатно скулптуриране на чертите на лицето.

Благодарение на формулата си със 100% минерални филтри и иновацията “флуидна текстура с ефект на пудра”, точно 30 секунди след нанасянето можем да видим ефекта на непокрита кожа. По този на продуктът осигурява усещане за лекота, което не може да ни даде нито един фон дьо тен.

Същевременно текстурата дава възможност за равномерно разнасяне на пигментите и минералните филтри върху кожата за перфектна защита и равен тен. Комбинацията от минерални UVA / UVB филтри и клетъчна биозащита с патента Cellular Bioprotection™ моментално предпазва кожата от увреждане от UV лъчите, както в момента на излагане, така и в дългосрочен план. Патентът Cellular Bioprotection™ активира естествените защити на кожата, защитава клетките й и противодейства на преждевременното кожно стареене.

Така Photoderm NUDE Touch SPF50+ не само защитава кожата със SPF 50+, но и се слива перфектно с нея, изравнявайки тена и прикривайки несъвършенствата. 

Сега Miss Bloom и Bioderma ви дават възможността да спечелите Photoderm NUDE Touch SPF50+! Под публикацията за играта в нашата Facebook страница оставете в коментар вашия отговор на въпроса:

Кои са трите стъпки за нанасяне на Photoderm NUDE Touch SPF50+?

За отговора ще ви помогне този линк. 10 от дамите, отговорили правилно, ще получат като награда Photoderm NUDE Touch SPF50+. 

Срок на играта: 25.04. – 04.05.2017 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие