Beauty : Beauty продукти25 СЕПТЕМВРИ 2018

Любимият крем за лице на Бионсе и Селена Гомес

Двете суперзвезди съхраняват младостта си с продукт от аптеката

Как една миниатюрна тубичка за хидратация на устни се превърна в хит сред звездите?

Свикнали сме да виждаме едни от най-красивите и известни жени, гримирани с луксозна козметика, струваща цяло състояние. Оказва се обаче, че не всичко коства толкова много средства колко си представяме.

Звездният гримьор Хънг Ваннго наскоро разкри своята тайна за перфектна и сияйна кожа, която може да открием в най-близката дрогерия. Хънг работи с имена като Бионсе, Селена Гомес, Бела Хадид, Кендал Дженър и т.н.

Гримьорът споделя, че използва хидратиращия крем за устни Aquaphor, който на нашия пазар струва не повече от 9лв. Попуярният гримьор смесва този крем с прахообразни сенки за очи, за да ги превърне в кремообразни. Освен това, Ваннго твърди, че Aquaphor може да превърне и прахообразния руж в кремообразен. 

Тъй като хидратиращият крем съдържа много витамини, есенция от лайка и масло от карите (шеа), продуктът е подходящ не само за устните, но и за цялата кожа на лицето. Именно от това се възползват Бионсе и Селена Гомес, които признават, че този крем им е постоянно под ръка и го използват при всеки удобен случай.

Бионсе разкрива, че кремът участва във вечерната й рутина и въпреки, че си ляга с “мазно” лице, на сутринта кожата й е безупречна. Този крем попива много добре и не остава неприятен филм върху кожата, нито пък запушва порите й през нощта.

Селена Гомес пък го използва най-вече при грима и по-специално при сенките си, но ако съдим по вечно блестящите й плътни устни и мека кожа, със сигурност младата певица прилага крема и цялото си лице.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие