Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Улеснете подготовката си с помощта на тази “умна” селекция

Сезонът на почивките стартира, а ние нямаме търпение да приготвим багажа си за следващата дестинация.

Но освен вълнуващи емоции, периодът преди датата на потегляне може да но донесе и доза стрес. Какво да вземем, как да избегнем свръхбагажа и т.н..

Ето тук идваме на помощ! Селектирахме няколко продукта, които ще ви спестят място в ръчния багаж без да изпитвате чувство, че сте пропуснали нещо! Ще ни благодарите после!

В разгара на летния сезон има един задължителен продукт, за който винаги трябва да има място в багажа, а именно слънцезащитата. Съветът ни е да избирате продукти с висок SPF фактор. Той е абсолютно задължителен по време на почивката край морето и еднакво важен за градска екскурзия. Често обаче опаковките тежaт и съдържат милилитри над допустимите 100, за което се сещаме чак по време на проверката на летището. За да не се наложи да се сбогуваме с тях, съветът ни е да изберете по-компактен продукт, който няма допълнително да натежава в плажната ви чанта, като хидратиращия слънцезащитен крем на Fito Cosmetic в удобна лека опаковка от 50 мл.

Грижата за кожата не спира дотук. Често най-обемните продукти са тези, които използваме ежедневно, като душ гел и лосион за тяло. От Treaclemoon ни предлагат решение на този проблем – мини продукти по 60 мл, които се побират във всяка чанта, сак и куфар. Приятните им плодови аромати са допълнителен бонус!

В случай, че искате да използвате любимите си козметични продукти, дори когато сте далече, пластмасовите козметични контейнери са идеални за целта. Полската марка Intervion е помислила за пътешествениците като е създала сет в прозрачна чантичка, съдържащ две бутилки с помпа, една бутилка с капачка и два малки контейнера за кремове. Този несесер е необходимост при пътуване със самолет!Освен практични продукти, избрахме един, който да се погрижи за комфорта ни и да ни осигури пълноценна почивка, за да се насладим на ваканцията си истински. Един комплект и 4 продукта, за които може и да не подозираме, че ще ни трябват, но е хубаво да ги имаме под ръка. Комплектът за пътуване идва в практична чантичка и предлага всичко необходимо за един удобен полет и престой в хотела/апартамента под наем от Airbnb.

А сега да се опитаме да видим в бъдещето… Леки порязвания, неудобни обувки и неприятни мазоли и други рани. Всичко това може да се случи по време на почивката ни. Най-разумно е да се презастраховаме с един мултифункционален продукт, който заема минимално място, но ще ни помогне във всички гореизброени моменти. Liquid Skin е течна лепенка за рани, която засъхва мигновено и предпазва раната с прозрачен филтър. 100% водоустойчив и издръжлив при изпотяване- взимаме го с нас!

Отървете се от пожълтяването на ноктите за пет минути

Страхувайте се от стреса – не от слънцето

Стилът на френските жени тази пролет

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти12 ЮНИ 2019

Изпробвани и любими: Коректори за сенки под очите

Редакторите ни се доверяват на тези продукти за отпочинал и озарен поглед

Beauty продукти05 ЮНИ 2019

EOS балсам за световния ден на поничката

Лимитираният балсам ухае на прясно изпечен ванилов донът