Как виолетовият цвят на червилото окончателно замени червения

Свикнахме с пурпурния цвят на устните ни

Балсам олио за устни Water Lip Stain на Clarins

Червило Mirage Noir на M.A.C.

Червило с металически финиш Epic Lip Transformer на Avon Mark

Червило Color Riche L`Oreal Paris x BALMAIN Paris

Течно червило Always On Lip на Smashbox

До неотдавна тъмният цвят червило все още беше възприеман като „алтернативен“.

Днес е сред най-разпространените, а изборът на интересен оттенък е извън класическото червено, а сред вариантите на виолетовото.

Как започна всичко?

Оттенъците на лилаво и розово триумфално се завръщат и стават отново популярни, благодарение на разнообразието от възможности, което дават за комбинации. Ярките цветове са вече утвърдена тенденция и в модата, и в грима и ярки очни линии и сенки носят не само звездите по червения килим на Met Gala. Вечерният грим лесно може да бъде разнообразен с помощта на нещо различно извън класиката на черна очна линия и червено червило.

Една от безусловните фенове на тъмното червило е Риана, която миналата година лансира цяла серия с подобни червила Fenty Beauty. Певицата обича да демонстрира върху себе си продуктите на собствената си марка. Микротренд стана и виолетовият хайлайтер, а на устните не търсете нещо различно от хладно виолетово омбре. Лили Колинз е друга любителка на виолетовото червило и често го слага за визиите си на червения килим. С ярки оттенъци на лилавото тя експериментира за по-екстравагантни визии.

Тъмно червило за всеки цвят на кожата 

Защо това е необходимо?

Виолетовият цвят има репутация на „магичен“ и „ексцентричен“ оттенък, но това не означава, че може да бъде изпозлван само в грим на феи или магьосници. Днес правилата изчезват, а ние се радваме на разнообразие от текстури и видове грим продукти.

Ако искате да имате лек оттенък на устните, използвайте лек гланц или масло за устни. Ако обичате ярките акценти, може да обърнете внимание на матовото червило или лак червилото, като го смесите с пигменти. Виолетовият цвят е еднакво добър за всеки оттенък на кожата: най-популярни са студените нюанси със сини подтонове, а топлите са подходящи за „класически“ вечерен грим.

Как да го направите?

Самият виолетов цвят сам по себе си е заявка за необичаен грим. Цветът е далеч от естествените нюанси и за него е добре да използвате база – за устни или за клепачи. В качеството си на такава може да използвате молив със същия цвят. Ако ви се струва прекалено, комбинирайте виолетовото с розово или с червено в омбре ефект.

Един трик за перфектното ярко червило през лятото

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти17 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му