Как да постигнем дълготраен и сияен летен грим

Специалната лимитирана колекция Active Warrior на Catrice ни дава правилните насоки

Изключително харесахме мултифункционалният MAKE-UP FREEZING SPRAY. С фин пулверизатор и дълготрайна формула, той служи като перфектна база за грим, но и като фиксатор или като освежаващ продукт през целия ден (или нощ).

EPIC ACTIVE-PROOF LUMINIZER е устойчив озаряващ продукт с практичен апликатор за прецизно нанасяне и ултра-фини блестящи частици. Задължителен за всяка лятна грим визия.

Иновативният продукт INSTANT BLURRING STICK представлява матираща основа, която в същото време може да се използва и в движение, за да освежим визията си.

MAKE-UP FREEZING POWDER е матираща пудра с лека, фина текстура. Водойстойчива е и смятаме, че през лятото е задължителна във всеки козметичен несесер.

Също като освежаващите кърпички SWEAT SOLDIER.

За меко подчертаване на погледа заложете на LIFE-PROOF LINER. Прецизен и дълготраен, той има допълнителното удобство на вградена в капачката острилка.

EPIC SEX-PROOF LIP INK е гланц с лека текстура, но наситен и дълготраен. Обещанието на марката, че е устойчив на секс, приемаме като предизвикателство!

Преминаваме в летен грим режим! Продуктите ни за топлия сезон трябва да са по-леки, но и по-устойчиви на горещини и изпотяване.

Радва ни фактът, че любимият на много дами достъпен бранд Catrice отново ни предоставя отличен избор. Марката представя Active Warrior – лимитирана колекция грим продукти, които са устойчиви на изпотяване.

Тук откриваме фиксиращ спрей, който действа и като основа, дълготрайни течни хайлайтъри, дори и стейн за устни, устойчив на… изпотяване, но не какво да е! Забавна, типично лятна и изключително практична селекция от продукти. Очаквахме го от Catrice – и го получихме.

Повече за продуктите ще научите в галерията.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Beauty продукти25 МАРТ 2019

Детокс за косата от замърсената градска среда

Klorane създадоха дълбоко почистващ ритуал със силата на водната мента

Beauty продукти20 ФЕВРУАРИ 2019

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

Корейско-френският бранд JOWAÉ съветва как да осигурим на кожата си баланс, комфорт и защита