Beauty : Beauty продукти31 ЯНУАРИ 2019

Използвайте силата на корейската козметика за съвършена кожа

Марката JOWAÉ комбинира силата на традиционните корейски медицински растения с наследствено ноу-хау за френско качество

Новост на българския пазар – марката JOWAÉ идва от Корея и изкушава с прецизно формулирани продукти със средно 93% естествени съставки.

Огромният интерес по целия свят към корейската козметика не е случаен. В Корея красивата, съвършено гладка кожа не е просто каприз на жеската суетност, а въпрос на престиж и уважение. Корейските жени отделят повече средства за козметика, отколкото жените във всяка друга азиатска държава.

Вече и дамите у нас могат да се възползват от експертизата на бранда JOWAÉ. Марката е етична, натурална, а името й в превод означава “хармония”. Растенията, използвани във формулите на продуктите, са добре познати в азиатската фармакопея и са внимателно селектирани в партньорство с корейския професор Ки Хюн Ким, завършил Фармация в университетите Харвард и Sungkyunkwan.

В сърцето на формулите на продуктите е иновативната патентована съставка Лумифенол, извлечена от растението дебелец. Тя действа едновременно в четири посоки, всяка от които е съществена част от традиционния корейски ритуал за разкрасяване на кожата.

Тя защитава, детоксикира и възстановява кожата и й придава блясък. Естествените защитни свойства на кожата и клетъчният метаболизъм са активирани, което перфектно я подготвя за днешния динамичен начин на живот, в който сме подложени на ежедневен стрес и външни агресори.

Приоритет за всяка съвременна жена, разбира се, е и чистотата на продуктите. Формулите на JOWAÉ са без парабен, феноксиетанол, минерални масла, силикон, съставки с животински произход или синтетични оцветители. Това ги прави много подходящи дори за чувствителна кожа.

Специално отношение откриваме и в разработката на флаконите на марката. Опаковките на продуктите са със специфичен, нежен зелен цвят „Koryo“, вдъхновен от корейската керамика.

Научете още на сайта www.jowae.bg

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Beauty продукти25 МАРТ 2019

Детокс за косата от замърсената градска среда

Klorane създадоха дълбоко почистващ ритуал със силата на водната мента

Beauty продукти20 ФЕВРУАРИ 2019

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

Корейско-френският бранд JOWAÉ съветва как да осигурим на кожата си баланс, комфорт и защита