Гел лак у дома? Да, с Golden Rose Prodigy Gel

Спечелете комплект лакове в най-новата ни игра

Оцветете лятото с Golden Rose и Miss Bloom! 

Маникюрът в ярък цвят е повече от задължителен за топлите дни, а още по-задължително е той да е достатъчно издръжлив и да остане непокътнат, докато сме на морска или СПА ваканция, или просто искаме да прекарваме времето си в по-приятни занимания, отколкото да го губим за посещения в салона!

Затова Golden Rose създадоха PRODIGY GEL – гел лак за нокти без изпичане. Той е иновативен продукт, създаден за модерната и динамична жена, която държи на маникюр с наситен цвят, качество и блясък. За него не ви трябва UV лампа, нито много време, тъй като само в две стъпки ще се сдобиете с устойчив лак, дори в домашни условия!

golden rose prodigy 1

Обичате класическото червено или сте почитателка на модерните и тази година пастели? Prodigy Gel се предлага в богата палитра от 23 наситени цвята, сред които всяка дама ще открие своя фаворит. В допълнение към него ще откриете и задължителния топ лак, който запечатва цвета и му придава така желания блясък.

Prodigy all colors

Нанесете два пласта от основния цвят, изчакайте да изсъхне, а след това нанесете топ лака – това са двете стъпки, които ще ви осигурят истински гел маникюр у дома. А премахването е също толкова лесно – с обикновен лакочистител!

Сега Miss Bloom и Golden Rose подаряват три комплекта лак за нокти и топ лак Prodigy Gel! 

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница оставете като коментар отговор на въпроса: Kолко стъпки са нужни за постигане на перфектен маникюр с Golden Rose PRODIGY GEL?

След една седмица ще изберем три наши читателки, които ще се радват на страхотен маникюр в домашни условия. Успех!

Срок на играта: 30.05 – 06.06.2016 г.

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти01 НОЕМВРИ 2019

Ефективна грижа за кожата през студените месеци с естествени съставки

Продуктите от серията VZK на Lilly Drogerie ни предлагат точно това

Beauty продукти28 ОКТОМВРИ 2019

Активирайте силата на кожата си със серумите на It's Skin

Този нов за България корейски бранд изкушава с красив дизайн на флаконите и с прецизни формули, решаващи конкретни проблеми

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук