Гел лак у дома? Да, с Golden Rose Prodigy Gel

Спечелете комплект лакове в най-новата ни игра

Оцветете лятото с Golden Rose и Miss Bloom! 

Маникюрът в ярък цвят е повече от задължителен за топлите дни, а още по-задължително е той да е достатъчно издръжлив и да остане непокътнат, докато сме на морска или СПА ваканция, или просто искаме да прекарваме времето си в по-приятни занимания, отколкото да го губим за посещения в салона!

Затова Golden Rose създадоха PRODIGY GEL – гел лак за нокти без изпичане. Той е иновативен продукт, създаден за модерната и динамична жена, която държи на маникюр с наситен цвят, качество и блясък. За него не ви трябва UV лампа, нито много време, тъй като само в две стъпки ще се сдобиете с устойчив лак, дори в домашни условия!

golden rose prodigy 1

Обичате класическото червено или сте почитателка на модерните и тази година пастели? Prodigy Gel се предлага в богата палитра от 23 наситени цвята, сред които всяка дама ще открие своя фаворит. В допълнение към него ще откриете и задължителния топ лак, който запечатва цвета и му придава така желания блясък.

Prodigy all colors

Нанесете два пласта от основния цвят, изчакайте да изсъхне, а след това нанесете топ лака – това са двете стъпки, които ще ви осигурят истински гел маникюр у дома. А премахването е също толкова лесно – с обикновен лакочистител!

Сега Miss Bloom и Golden Rose подаряват три комплекта лак за нокти и топ лак Prodigy Gel! 

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница оставете като коментар отговор на въпроса: Kолко стъпки са нужни за постигане на перфектен маникюр с Golden Rose PRODIGY GEL?

След една седмица ще изберем три наши читателки, които ще се радват на страхотен маникюр в домашни условия. Успех!

Срок на играта: 30.05 – 06.06.2016 г.

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му