Гал Гадот използва достъпен грим за наградите “Златен Глобус” 2018

Червилото на актрисата може да е ваше за точно 11 лв.!

Два продукта ще са ви нужни, за да копирате макиажа на Гал Гадот от наградите “Златен Глобус” – очна линия и червило с кадифен финиш.

А общата им стойност е около 25 лв.!

Екранната Жена чудо се довери на продуктите на Revlon за своята безупречна визия за червения килим. Гримьорката й Сабрина Бедрани споделя: “Искахме гримът й да е едновременно шик, неподвластен на тенденциите и разбира се женствен. За мен беше важно да подчертая очите й, за да може фокусът да пада върху тях. Но не и да използвам прекалено силен грим, за да мога да го съчетая с ярки устни.

Любимото червено червило на звездите

Цветът върху ярките устни идва благодарение на червилото Revlon Super Lustrous в нюанс “Bombshell Red”, което може да се намери в нашите аптеки за около 11 лв. Според Бедрани, това не е класически нюанс на червеното в стил Мерилин Монро. За Гал тя избира почти винен цвят, с повече дълбочина. “Стори ми се, че ще изглежда по-модерно и свежо,” казва тя. “Изчаках Гал да се облече и веднага след това реших какъв ще е цвета.”

Освен винените устни, допълващи съчетанието от рокля и сако на Tom Ford, Бедрани добавя очна линия. Продуктът, който използва, е Revlon ColorStay 2-in-1 Angled Kajal в цвят “Оникс” (около 15 лв.), а след това завършва с няколко пласта спирала. “За мен беше важно Гал да изглежда като себе си, а не като героиня, в която се превъплъщава.”

За make up маниацитe едва ли е изненада, че гримьорката на Гадот избира продуктите на Revlon. Козметичният бранд и достъпните му предложения конкурират много по-скъпи и професионални гримове. Едно от тях е фон дьо тенът Revlon Colorstay, който попада в топ 5 на най-добрите фон дьо тени, според звездните гримьори.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти17 ЮЛИ 2018

Бюти селекция за юли

За какви продукти за красота да похарчите през любимия летен месец

Beauty продукти14 ЮЛИ 2018

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти09 ЮЛИ 2018

Риана използва хидратант за 12 долара

Натуралният продукт може да се намери и у нас

Beauty продукти29 ЮНИ 2018

Нов подхранващ ритуал за кожата по време и след душ

18 нови продукта от Klorane подаряват това изживяване