Гал Гадот използва достъпен грим за наградите “Златен Глобус” 2018

Червилото на актрисата може да е ваше за точно 11 лв.!

Два продукта ще са ви нужни, за да копирате макиажа на Гал Гадот от наградите “Златен Глобус” – очна линия и червило с кадифен финиш.

А общата им стойност е около 25 лв.!

Екранната Жена чудо се довери на продуктите на Revlon за своята безупречна визия за червения килим. Гримьорката й Сабрина Бедрани споделя: “Искахме гримът й да е едновременно шик, неподвластен на тенденциите и разбира се женствен. За мен беше важно да подчертая очите й, за да може фокусът да пада върху тях. Но не и да използвам прекалено силен грим, за да мога да го съчетая с ярки устни.

Любимото червено червило на звездите

Цветът върху ярките устни идва благодарение на червилото Revlon Super Lustrous в нюанс “Bombshell Red”, което може да се намери в нашите аптеки за около 11 лв. Според Бедрани, това не е класически нюанс на червеното в стил Мерилин Монро. За Гал тя избира почти винен цвят, с повече дълбочина. “Стори ми се, че ще изглежда по-модерно и свежо,” казва тя. “Изчаках Гал да се облече и веднага след това реших какъв ще е цвета.”

Освен винените устни, допълващи съчетанието от рокля и сако на Tom Ford, Бедрани добавя очна линия. Продуктът, който използва, е Revlon ColorStay 2-in-1 Angled Kajal в цвят “Оникс” (около 15 лв.), а след това завършва с няколко пласта спирала. “За мен беше важно Гал да изглежда като себе си, а не като героиня, в която се превъплъщава.”

За make up маниацитe едва ли е изненада, че гримьорката на Гадот избира продуктите на Revlon. Козметичният бранд и достъпните му предложения конкурират много по-скъпи и професионални гримове. Едно от тях е фон дьо тенът Revlon Colorstay, който попада в топ 5 на най-добрите фон дьо тени, според звездните гримьори.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти18 АПРИЛ 2018

Парфюмите на пролетта за различните зодии

Изберете своя нов ароматен подпис

Beauty продукти20 МАРТ 2018

Да разбием целулита преди лятото

Маслото за отслабване на Elancyl атакува несъвършенствата по дупето и бедрата

Beauty продукти19 МАРТ 2018

Ефектът на пеперудата носи подаръци от Avon

"Колкото повече, толкова повече" с новата кампания Butterfly

Beauty продукти09 МАРТ 2018

В мартенския козметичен несесер

Аромати, make-up находки и експертна грижа за коса се крият в селекцията на beauty редактора този месец