Beauty : Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Когато кожата ни е чиста и диша, тя е изпълнена с енергия. Затова от Jowaé се грижат да превърнат почистващите ритуали в удоволствие за сетивата, към което да се връщаме всеки ден.

Френско-корейският бранд обогатява почистващата си серия с три нови продукта: лека мицеларна пяна, чувствено гел-олио и нежен ексфолиращ крем.

И трите продукта са с отмиване, а формулите им са обогатени с императорски божур и са подсилени с антиоксидант Лумифенол – ексклузивна патентована активна съставка и най-добрите медицински растения от азиатската фармакопея. Съставът на продуктите е до 99% натурален, като кожата остава пълноценно детоксикирана, дишаща и енергизирана.

Почистваща мицеларна пяна

С глезещата си, пухкава текстура тя е истинско спа за кожата и е подходяща дори за дами с много суха и уязвима кожа. Мицеларната пяна на Jowaé е с 98% натурална формула, не съдържа сапун и не изсушава и е изключително приятна и лека за разнасяне върху лицето, след което се отмива лесно с вода за секунди.

7 смъртни гряха, които състаряват лицето

Чувствено гел-олио

Суперсилата на този продукт е, че елиминира без следа дори тежък или водоустойчив грим, при това без агресивно въздействие върху кожата. Гелът се плъзга с лекота и се топи при лек масаж с пръсти върху кожата, превръщайки се в богато почистващо олио. Оставя кожата мека, свежа и подхранена. Подходящ е за всеки тип кожа и е некомедогенен.

Оксигениращ ексфолиращ крем

Този съвсем деликатен и нежен скраб перфектно допълва останалите почистващи продукти от серията. Съдържа ексфолиращи микрогранули, които нежно елиминират мъртвите клетки и почистват замърсяванията от порите, без да причиняват раздразнения. Кожата е почистена: може отново да диша!

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти18 ЮНИ 2019

Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Улеснете подготовката си с помощта на тази "умна" селекция

Beauty продукти12 ЮНИ 2019

Изпробвани и любими: Коректори за сенки под очите

Редакторите ни се доверяват на тези продукти за отпочинал и озарен поглед