Beauty : Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Когато кожата ни е чиста и диша, тя е изпълнена с енергия. Затова от Jowaé се грижат да превърнат почистващите ритуали в удоволствие за сетивата, към което да се връщаме всеки ден.

Френско-корейският бранд обогатява почистващата си серия с три нови продукта: лека мицеларна пяна, чувствено гел-олио и нежен ексфолиращ крем.

И трите продукта са с отмиване, а формулите им са обогатени с императорски божур и са подсилени с антиоксидант Лумифенол – ексклузивна патентована активна съставка и най-добрите медицински растения от азиатската фармакопея. Съставът на продуктите е до 99% натурален, като кожата остава пълноценно детоксикирана, дишаща и енергизирана.

Почистваща мицеларна пяна

С глезещата си, пухкава текстура тя е истинско спа за кожата и е подходяща дори за дами с много суха и уязвима кожа. Мицеларната пяна на Jowaé е с 98% натурална формула, не съдържа сапун и не изсушава и е изключително приятна и лека за разнасяне върху лицето, след което се отмива лесно с вода за секунди.

7 смъртни гряха, които състаряват лицето

Чувствено гел-олио

Суперсилата на този продукт е, че елиминира без следа дори тежък или водоустойчив грим, при това без агресивно въздействие върху кожата. Гелът се плъзга с лекота и се топи при лек масаж с пръсти върху кожата, превръщайки се в богато почистващо олио. Оставя кожата мека, свежа и подхранена. Подходящ е за всеки тип кожа и е некомедогенен.

Оксигениращ ексфолиращ крем

Този съвсем деликатен и нежен скраб перфектно допълва останалите почистващи продукти от серията. Съдържа ексфолиращи микрогранули, които нежно елиминират мъртвите клетки и почистват замърсяванията от порите, без да причиняват раздразнения. Кожата е почистена: може отново да диша!

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти01 НОЕМВРИ 2019

Ефективна грижа за кожата през студените месеци с естествени съставки

Продуктите от серията VZK на Lilly Drogerie ни предлагат точно това

Beauty продукти28 ОКТОМВРИ 2019

Активирайте силата на кожата си със серумите на It's Skin

Този нов за България корейски бранд изкушава с красив дизайн на флаконите и с прецизни формули, решаващи конкретни проблеми

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук