Beauty : Beauty продукти23 НОЕМВРИ 2018

Ароматно празненство за малките моменти на щастие

Запознайте се с новия аромат AVON Kenzo Life Colour

AVON Kenzo Life Colour за Него и за Нея – неустоима цветна феерия от аромати.

Докато някои парфюми искат да запечатат непреходността на изискания стил, има и такива, които целят да уловят онези моменти на радост, които остават в нас завинаги.

Новият прочит на класиката: Flower by Kenzo Eau De Lumière

Точно такъв е и новият аромат AVON Kenzo Life Colour, разработен за Нея и за Него от световноизвестният дизайнер Кензо Такада. Вдъхновение за този аромат дизайнерът е открил във философията, че животът е празненство и трябва да бъде отпразнуван като еуфория от всичките му радости, страсти и цветове. 

Феерично, позитивно и магическо – това са трите думи, които най-добре описват новия  AVON Kenzo Life Colour. Представяме ви една разтапяща композиция от апетитни уханни нотки, блестяща магнолия и дъга от цветове.

Kenzo ни подари нов тотем

Неустоимото съчетание от сочна, ароматна круша, нежна магнолия и очарователно басмати прекрасно допълват женствената осанка на всяка дама през зимните дни докато господата могат се поглезят с Kenzo Life Colour за Него в изискана композиция от йерба мате, магнолия и полъх от ветивер.

Магнолията не случайно присъства и в двата аромата – благоуханното цвете е отражение на любимите спомени на дизайнера от ранните му години в Япония. Това е и емоцията, която Кензо Такада се опитва да предаде чрез своя нов парфюм.

Как да си изберем нов парфюм в 3 стъпки

Именно под наслов „освободи цветовете си“ – #SetYourColoursFree се проведе и звездно парти на AVON в Париж по повод лансирането на аромата. Парфюмите Kenzo Life Colour бяха представени по време на Парижката седмица на модата, където предизвикаха истински фурор.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Beauty продукти25 МАРТ 2019

Детокс за косата от замърсената градска среда

Klorane създадоха дълбоко почистващ ритуал със силата на водната мента

Beauty продукти20 ФЕВРУАРИ 2019

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

Корейско-френският бранд JOWAÉ съветва как да осигурим на кожата си баланс, комфорт и защита