Beauty : Beauty продукти15 АВГУСТ 2018

7 правила за ефект “слънчев бронз”

Ако сте затворени в офиса, малко тен по лицето е единственият начин да заблудите и себе си, че сте се разхождали по плажа

Течен хайлайтър с холографски отблясък The Dewy Drops CO2 Bronze на Catrice

Пудра с отблясъци Neo Nude Fusion Powder на Giorgio Armani

Течен хайлайтър със сияен ефект на Radiant Professional

Комапктен хайлайтър за озаряващ ефект Ouh La Lights! на LOreal

Бронзираща пудра Baby Girl: от колекция AALIYAH на M.A.C.

Бронзираща пудра Fresh на Bell Cosmetics

Бронзираща палитра на Pupa

Комапктна пудра Diorskin Mineral Nudeна Dior

Компактна бронзираща пудра Les Beige Healthy Glow Luminous Multi-Color Powder на Chanel

Като начало нека изясним едно: бронзиращ продукт не се използва, за да си върнете тена, а за да придадете здрав вид на кожата си.

Този ефект се постига с помощта на перфектно подбраните и правилно нанесени топли нюанси на пудрите и свежи отблясъци на течните текстури. Предлагаме ви някои правила, които да ви улеснят в постигането на ефекта загоряла кожа!

Правило 1

Всяка жена има свой оттенък на кожата, който служи като ориентир за грима. Тъмният тен „обича“ оранжевите оттенъци. А светлата или маслинена кожа харесва тъмнобежовия бронз. И в двата случая е добре да има леки отблясъци в продуктите, за да придават светлина на кожата.

Правило 2

Голяма пухкава четка – изключително удобна е за нанасяне на бронзираща пудра. Дръжте я успоредно на продукта и с потупващи движения „взимайте“ от текстурата. Това ще помогне равномерно да разпределите праха върху четката, за да избегнете неприятни петна по лицето, които могат да се образуват по време на нанасянето.

Естествен тен, но без слънце

Правило 3

Преди да нанесете бронзираща, „докоснете“ кожата на лицето си с обикновена пудра – така ще го матирате и естествено ще акцентирате върху изпъкналите му части като нос, брадичка, чело, скули. Ако направите обратното, гримът ви ще изглежда неестествено.

 

Правило 4

Най-важният момент – нанасянето на бронзиращата пудра. Като начало минете с четката леко по цялото лице, малко по-интензивно върху скулите и брадичката.  След това отново  прокарайте леко върха на косъмчетата на четката върху цялото лице, за да блендирате.

Правило 5

Капките бронзант са най-лесният начин да придадете т. нар. Dewy Look лицето си. Нанесени на определени места (около слепоочията, от двете страни на носната сгъвка, по костта на носа или по линията под косата) ще освежат излъчването и ще го направят да изглежда по-фино, без да има преувеличен ефект.

Правило 6

Бронзиращ течен продукт е идеален за необичайни места като изпъкналата част на клепачите, ключиците, зоните под скулите – така ще излеждате сякаш слънцето ви е докоснало. Съвсем естествен ефект!

Правило 7

Когато лицето е тъмно, а шията и деколтето са светли, не изглежда добре. Трябва да направите плавен преход между гримираните и негримираните зони, за д аняма видими линии. За да улесните задачата си, може да смесите бронзант с крема си за лице и да нанесете получената смес още в подготвителния етап на грима.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти01 НОЕМВРИ 2019

Ефективна грижа за кожата през студените месеци с естествени съставки

Продуктите от серията VZK на Lilly Drogerie ни предлагат точно това

Beauty продукти28 ОКТОМВРИ 2019

Активирайте силата на кожата си със серумите на It's Skin

Този нов за България корейски бранд изкушава с красив дизайн на флаконите и с прецизни формули, решаващи конкретни проблеми

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук