Beauty : Beauty продукти15 АВГУСТ 2018

7 правила за ефект “слънчев бронз”

Ако сте затворени в офиса, малко тен по лицето е единственият начин да заблудите и себе си, че сте се разхождали по плажа

Течен хайлайтър с холографски отблясък The Dewy Drops CO2 Bronze на Catrice

Пудра с отблясъци Neo Nude Fusion Powder на Giorgio Armani

Течен хайлайтър със сияен ефект на Radiant Professional

Комапктен хайлайтър за озаряващ ефект Ouh La Lights! на LOreal

Бронзираща пудра Baby Girl: от колекция AALIYAH на M.A.C.

Бронзираща пудра Fresh на Bell Cosmetics

Бронзираща палитра на Pupa

Комапктна пудра Diorskin Mineral Nudeна Dior

Компактна бронзираща пудра Les Beige Healthy Glow Luminous Multi-Color Powder на Chanel

Като начало нека изясним едно: бронзиращ продукт не се използва, за да си върнете тена, а за да придадете здрав вид на кожата си.

Този ефект се постига с помощта на перфектно подбраните и правилно нанесени топли нюанси на пудрите и свежи отблясъци на течните текстури. Предлагаме ви някои правила, които да ви улеснят в постигането на ефекта загоряла кожа!

Правило 1

Всяка жена има свой оттенък на кожата, който служи като ориентир за грима. Тъмният тен „обича“ оранжевите оттенъци. А светлата или маслинена кожа харесва тъмнобежовия бронз. И в двата случая е добре да има леки отблясъци в продуктите, за да придават светлина на кожата.

Правило 2

Голяма пухкава четка – изключително удобна е за нанасяне на бронзираща пудра. Дръжте я успоредно на продукта и с потупващи движения „взимайте“ от текстурата. Това ще помогне равномерно да разпределите праха върху четката, за да избегнете неприятни петна по лицето, които могат да се образуват по време на нанасянето.

Естествен тен, но без слънце

Правило 3

Преди да нанесете бронзираща, „докоснете“ кожата на лицето си с обикновена пудра – така ще го матирате и естествено ще акцентирате върху изпъкналите му части като нос, брадичка, чело, скули. Ако направите обратното, гримът ви ще изглежда неестествено.

 

Правило 4

Най-важният момент – нанасянето на бронзиращата пудра. Като начало минете с четката леко по цялото лице, малко по-интензивно върху скулите и брадичката.  След това отново  прокарайте леко върха на косъмчетата на четката върху цялото лице, за да блендирате.

Правило 5

Капките бронзант са най-лесният начин да придадете т. нар. Dewy Look лицето си. Нанесени на определени места (около слепоочията, от двете страни на носната сгъвка, по костта на носа или по линията под косата) ще освежат излъчването и ще го направят да изглежда по-фино, без да има преувеличен ефект.

Правило 6

Бронзиращ течен продукт е идеален за необичайни места като изпъкналата част на клепачите, ключиците, зоните под скулите – така ще излеждате сякаш слънцето ви е докоснало. Съвсем естествен ефект!

Правило 7

Когато лицето е тъмно, а шията и деколтето са светли, не изглежда добре. Трябва да направите плавен преход между гримираните и негримираните зони, за д аняма видими линии. За да улесните задачата си, може да смесите бронзант с крема си за лице и да нанесете получената смес още в подготвителния етап на грима.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му