Beauty : Beauty новини19 ДЕКЕМВРИ 2018

“Жена, която е отворена книга, е скучна”

Позволете на аромата Good Girl Légère да подчертае мистерията, която носите в себе си

Двойнствен, мистериозен, модерен и много елегантен. Новият аромат на Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légère перфектно изразява същността на съвременната динамична жена.

Ароматът е изграден върху ДНК-то на парфюма Good Girl, който се превърна в истинска класика и един от най-продаваните аромати в света. Сега разполагаме с негова по-лека, изключително изискана и интригуваща версия.

Създаването на Good Girl Eau de Parfum Légère е вдъхновено от убеждението на самата Каролина Ерера, че жена, която е отворена книга, е скучна. “Мистерията е едно от най-важните качества на жените”,  убедена е дизайнерката.

EDP Légère отдава почит на силните жени и тяхната alegría de vivir (радостта от живота), и ни приканва да бъдем такива, каквито желаем и да играем ролите, които искаме. Ароматът говори за една съвременна жена, която се осмелява да си играе със сладостта от Тонка и Dulce de Leche  – чувствен десерт, приготвен от подсладено мляко. Иновативен аромат, с подписа на жена, приканваща ни да се забавляваме и да сме палави, защото… толкова е хубаво понякога да бъдеш лоша!

Комбинация от Санталово дърво и цветя – Иланг Иланг и Жасмин – съвършен тур, подсилващ общуването на блясъка и завоеванията на жените и примамващ с Dulce de Leche крем. Дори текстурите говорят: кристализирана Тонка Абсолют, захарна текстура обвиваща с прегръдка.

Лице на Good Girl Eau de Parfum Légère е супермподелът Карли Клос, заснета за кампанията от Марио Тестино.

“Сиянието на този аромат се отваря като цвете, резонирайки деня и нощта. Той не се натрапва, а се адаптира към нашата хамелионска идентичност. Отдава дължимото на дръзките и силни жени. Légère не е синоним на свеж, EDP Légère е интензивен, точно както предишния аромат. Качеството на материала е високо, а трайността – наистина впечатляваща“, разказва Луиз Търнър – парфюмерист.

Черният лакиран флакон с оребрен златен ток и сложен механизъм, позволява разпръскването на спрея до самия връх на разчупената форма.   “Искахме да създадем ценен предмет, а не просто флакон и каква по-голяма сила може да има, ако не високия ток? Системата ни отне четири години проучвания и 600 теста, докато достигнем съвършенство , а за новият флакон се нуждаехме от още 100”, обяснява Каролина Ерера де Баес, творчески директор на Carolina Herrera Аромати. Цветът беше предизвикателство: среднощно синьо отгоре и прозрачно на дъното.

Обувката, символ на женската сила, завладява обществеността: “Едно момиче никога няма достатъчно обувки. Ако някой Ви каже, че имате твърде много, престанете да говорите с него”, препоръчва Carolina Herrera.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини16 АПРИЛ 2019

Грим колекцията "Игра на тронове" на Urban Decay

Включва 3D палитра с железния трон и палитра драконски хайлайтъри

Beauty новини15 АПРИЛ 2019

Деми Ловато започва ново начало с нова прическа

Певицата се върна към любимото си черно каре.

Beauty новини10 АПРИЛ 2019

Ариана Гранде създава линия продукти, вдъхновени от "Thank U, Next"

Песента постигна такъв успех, че заслужава и собствена линия продукти.

Beauty новини08 АПРИЛ 2019

Мишел Пфайфър предупреждава за токсични съставки в парфюмите

Големите козметични гиганти все още продължават да не разкриват пълния състав на своите парфюми