Beauty : Beauty новини01 АВГУСТ 2019

Вече заемаме бюти тайните от австралийките

Манията към корейската козметика приключва, заместена е от тази на Австралия

Напоследък много от козметиката, която виждаме да използват известните личности, се оказва, че е заета от грижата за красота на австралийките.

През цялото време, когато обръщахме внимание на френската и корейската козметика, сме пренебрегвали грижата за красотата от Австралия. Сега обаче това се променя изцяло.

Все по-често виждаме подобна козметика вече и тепърва ще продължи да се разпространява още повече. И нищо чудно – открояващото в тези продукти е, че за направата им се използват само натурални съставки, богати на витамини, минерали и антиоксиданти. Екстрактите, които се използват, се извличат от плодове и растения, които могат да се намерят единствено в Австралия и това прави козметиката уникална. С нарастващия интерес към козметиката от природни източници, е само естествено тези продукти да добият популярност.

А-бюти продуктите, както вече е позната козметиката на австралийките, се правят с възможно най-малко химична намеса. Използват се уникални съставки като розова глина, масло от макадемия и екстракт от плода слива какаду.

Супермоделът Шанина Шейк разкрива тайните си за красота

Най-странните бюти трикове на звездите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини10 ОКТОМВРИ 2019

България се оцвети в розово в подкрепа на жените, страдащи от рак на гърдата

Хиляди души подкрепиха инициатива, като се облякоха в розово

Beauty новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кендал Дженър вече е светло руса

Моделът се скара със сестра си Клои заради новата си прическа