Beauty : Beauty новини31 МАЙ 2018

В перфектна форма с ултразвуково стопяване на корема

UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура

Малко преди лятото всички искаме да видим в огледалото перфектната форма, която леко сме занемарили през зимния сезон.

Разбира се, веднага се подлагаме на диета и започваме да спортуваме усилено, но резултатите не ни задоволяват. Мазнините на определени участъци от тялото ни продължават да стоят, въпреки усилията ни. Време е да заложим на нещо, което да ни гарантира отслабването преди плажа.

UltraShape Power е един от най-успешните уреди в света за ултразвуково разграждане на мастни клетки, който вече може да бъде открит и в България сред професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология ATA DERMA – Пловдив на д-р Снежана Атанасова.

Апаратът използва импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки в предварително фокусирана област, при контролирана дълбочина. Импулсната енергия задейства не-термичен механичен ефект, който се насочва само към мастната тъкан. За разлика от класическата технология ултразвук, импулсната позволява контрол на температурата.

Най-често третираните участъци са тези, където се натрупват повече мазнини – корем, бедра, седалище. Фокусираният ултразвук с висока енергия въздейства до 1,5 см в дълбочина, като може да бъде насочен точно към желания слой с подкожна мазнина. UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура.

След процедурата с UltraShape Power се отделят триглицериди и отпадъчни елементи от разрушените мастни клетки, които се обработват и изхвърлят от естествените физиологични и метаболитни процеси в организма. Резултатите показват, че при проведени три сесии, клиентите виждат средно намаляване на обиколката с 4 см. След като мастните клетки са унищожени и премахнати от зоната на третиране, резултатът се очаква да бъде дълготраен. Тази продължителност, разбира се, зависи и от здравословния начин на живот и хранене. Мастните клетки се изчистват от организма от 2 до 4 седмици. Намаляването на дебелината на нежелания слой се наблюдава в първите 14 до 28 дни след третирането.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини18 ЮЛИ 2018

Бионсе дебютира с платинено руса коса

Нашата оценка? Жестока е!

Beauty новини13 ЮЛИ 2018

Eau Thermale Avène започва лятното си турне на 20 юли. Елате на морето!

Много забавления и награди ви очакват в няколко популярни черноморски дестинации

Beauty новини28 ЮНИ 2018

Твърдият шампоан - да, не, за вас ли е?

Научете кои са предимствата на този модерен в момента продукт

Beauty новини25 ЮНИ 2018

И Джесика Частейн "се отряза"

Сбогом на най-известните червени къдрици в Холивуд