Beauty : Beauty новини15 ЯНУАРИ 2019

Цвят “гумени мечета” или най-актуалните тенденции при маникюра

Тази година акцентът е връху нестандартните цветове и деликатните акценти

Спомняте ли си цвета на желираните мечета и близалките от детството? Именно те ще бъдат супер актуални тази година и особено през лятото. Може да ги разнообразите в малко по-млечни тонове, да добавите брокат или матов ефект.

Модерните хромирани и холографни маникюри от миналата година, тази се завръщат заедно и то обединени. Как да ги постингете? Трябва ви основен цвят с хромиран ефект и блестящ топ лак.

Ако първите две тенденции са ви too much, тогава тази със сигурност ще ви допадне. Идеята е ноктите да са максимално естествени, което означава да пропуснете дори телесния лак за основа. Оформете и почистете плочката добре, а след това добавете няколко минималистични цветни ефекта или деликатни камъчета за повече блясък.

Учудващо или не, удължените с гел нокти ще са супер хит и по-специално тези, които са оставени прозрачни. Ако това ви притеснява, добавете по-малко или повече блясък/детайли на върха на ноктите.

Топлият жълт цвят е супер актуален в модния свят и това неминуемо се пренася и при маникюра. Любим ни е нюансът на горчица, който внася много настроение и свежест в ежедневния лак. Завършете го с мат ефект за още по-оригинален вид.

2019 определено е годината на креативността и екстравагантните цветови комбинации.

Таката тенденция наблюдаваме както на модния подиум, така и все по-често при набиращите популярност маникюри в цвят горчица или “гумени мечета”.

5 цвята лак за нокти, които ви състаряват

Смели, дръзки и странни ще бъдат някои от цветовите комбинации, докато други залагат на много нежен и деликатен блясък върху чиста нокътна плочка. С други думи – тенденциите обхващат целия спектър: от най-щурите и несъвместими цветове, до почти невидимия маникюр и така има по нещо за всеки вкус.

Разгледайте галерията и открийте тенденцията, която най-много пасва на стила ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини10 ОКТОМВРИ 2019

България се оцвети в розово в подкрепа на жените, страдащи от рак на гърдата

Хиляди души подкрепиха инициатива, като се облякоха в розово

Beauty новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кендал Дженър вече е светло руса

Моделът се скара със сестра си Клои заради новата си прическа