Beauty : Beauty : Beauty новини05 АПРИЛ 2019

Тази марка направи гримирането възможно за хората с увреждания

Всички хора заслужават да се чувстват красиви… дори и тези с увреждания.

Хората с увреждания изпитват затруднения, когато се гримират, затова и марката Grace Beauty създаде приставки.

Новата марка на пазара Grace Beauty e създадена с мисията да направи гримирането възможно и за хората с увреждания. Затова тя пусна на пазара три приставки, които да се прикачват към спиралите, така че да са по-лесни за държене и използване.

Тези продукти са най-полезни за хората със заболявания на моторната система – от типа на артрит, множествена склероза и други проблеми, които причиняват некоординация, спазми, гърчове и треперещи ръце.

Много хора, страдащи от тези заболявания не могат да използват грим продукти, защото нямат контрол над движенията си и изпускат това, което държат.

Приставките на Grace Beauty позволяват по-добър захват и контрол върху продукта. Един от трите възможни варианта е с формата на пръстен, така че може да се закрепят за ръката на човека и дори да не се налага да държат спиралата.

От компанията обещават, че това са само първите продукти, с които искат да проверят дали работят добре и дали ще бъдат полезни на хората. Надяват се от обратната връзка с потребителите да разберат как могат да подобрят приставките, преди да пуснат на пазара още продукти. Тяхната главна мисия е да помогнат на всички любители на грима да се чувстват красиви.

Потребителите в Интернет, страдащи от подобни заболявания, побързаха да споделят колко са очаровани от продукта и мисията, с която е обвързан.

Една жена страдаща от артрит сподели в Туитър: “Когато видях този продукт се разплаках… Не знаех колко важно е това за мен, преди създаването на тази приставка”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Съвети & тенденции14 ЮНИ 2019

5 съставки в козметиката, които се разпадат под влиянието на слънцето

Ето кои съставки в козметичните продукти да не използвате в слънчевите дни

Beauty видео14 ЮНИ 2019

Домашен педикюр, който изглежда като направен в салон

В това видео много добре са обяснени и показани най-важните стъпки

Грим14 ЮНИ 2019

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Формулата е била разработвана близо 25 години

Коса13 ЮНИ 2019

Прически за най-горещите дни на лятото

С тези предложения ще се чувстваме комфортно и ще изглеждаме стилно