Beauty : Beauty : Beauty новини05 АПРИЛ 2019

Тази марка направи гримирането възможно за хората с увреждания

Всички хора заслужават да се чувстват красиви… дори и тези с увреждания.

Хората с увреждания изпитват затруднения, когато се гримират, затова и марката Grace Beauty създаде приставки.

Новата марка на пазара Grace Beauty e създадена с мисията да направи гримирането възможно и за хората с увреждания. Затова тя пусна на пазара три приставки, които да се прикачват към спиралите, така че да са по-лесни за държене и използване.

Тези продукти са най-полезни за хората със заболявания на моторната система – от типа на артрит, множествена склероза и други проблеми, които причиняват некоординация, спазми, гърчове и треперещи ръце.

Много хора, страдащи от тези заболявания не могат да използват грим продукти, защото нямат контрол над движенията си и изпускат това, което държат.

Приставките на Grace Beauty позволяват по-добър захват и контрол върху продукта. Един от трите възможни варианта е с формата на пръстен, така че може да се закрепят за ръката на човека и дори да не се налага да държат спиралата.

От компанията обещават, че това са само първите продукти, с които искат да проверят дали работят добре и дали ще бъдат полезни на хората. Надяват се от обратната връзка с потребителите да разберат как могат да подобрят приставките, преди да пуснат на пазара още продукти. Тяхната главна мисия е да помогнат на всички любители на грима да се чувстват красиви.

Потребителите в Интернет, страдащи от подобни заболявания, побързаха да споделят колко са очаровани от продукта и мисията, с която е обвързан.

Една жена страдаща от артрит сподели в Туитър: “Когато видях този продукт се разплаках… Не знаех колко важно е това за мен, преди създаването на тази приставка”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

Кървава очна линия - лесна и креативна идея за Хелоуин

Хитро, креативно, но лесно за постигане 

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

Забравяме за акнето с масло от гроздови семки

Още един хит в натуралната козметика

Beauty новини17 ОКТОМВРИ 2019

Трябва ли да спрем да използваме лист маски

Грижата за красота с маски се променя изцяло

Beauty новини17 ОКТОМВРИ 2019

Какво съветва почитателките си Виктория Бекъм?

Новата колекция на Виктория е създадена да бъде напълно екологично чиста