Beauty : Beauty новини06 ЯНУАРИ 2022

Решението на Кендал Дженър за on the go визия включва два продукта

Моделът разкрива без какво никога не излиза от вкъщи

Решението на Кендал Дженър за on the go визия включва два продукта

Маска за устни и извивачка за мигли са единствените неща, от които се нуждае, за да създаде небрежна и бърза визия, независимо къде се намира. 

Това разбираме от видеото на Кендал Дженър за Vogue, в което разкрива какво обикновено взима със себе си в дамската си чанта. Нейната е от Bottega Veneta и освен че е в актуалната в момента форма на полумесец, тя побира всички нужно – маската за лице, парфюма, очилата, телефона, камерата, с която да заснема всеки момент, нещо за хапване и кристали и етерично масло, с които се бори със стреса.

В чантата й рядко липсват и два бюти продукта, с които лесно може да освежи визията си, без да се налага да нанася грим, а най-хубавото е, че и двата са бюджетни. Избрала е класическа извивачка за мигли от Avon, с която лесно придава дефиниция на погледа, както и маска за устни с горски плодове от марката LANEIGE.

Вижте цялото видео тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Грим рутината на Мейбъл Мора
Beauty новини29 ЮЛИ 2022

Грим рутината на Мейбъл Мора

Селена Гомес, Rare Beauty и Hulu ни разкриват точно кои продукти носи Мейбъл Мора в сезон 2 на „Only Murders in the Building“.

Бюти визиите на знаменитостите през изминалата седмица
Beauty новини19 ЮЛИ 2022

Бюти визиите на знаменитостите през изминалата седмица

Знаем за слабостта на знаменитостите към социалните медии и особено към Instagram. Нека видим любимите си бюти визии от изминалата седмица.

D&G: „Сицилия е начин на живот “
Beauty новини12 ЮЛИ 2022

D&G: „Сицилия е начин на живот “

С любов към Сицилия – точно там, където започна всичко! Нека видим как премина събитието, на което Dolce & Gabbana отпразнува 10 години висша мода.

Rare Beauty
Beauty новини09 ЮЛИ 2022

Ново от Rare Beauty и Селена Гомес

Козметичният бранд Rare Beauty представи два нови продукта за устни.